Turkish Airlines bouwt aan de toekomst en aan Istanbul New Airport

Turkish Airlines, de maatschappij die naar meer landen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook, organiseerde op 17 en 18 september de Turkish Airlines Corporate Club Conference in Istanbul, in samenwerking met de Global Business Travel Association (GBTA).

De conferentie is een jaarlijkse terugkerend internationaal evenement waar marktleiders samenkomen en in gesprek gaan over de toekomst van het zakelijk reizen. Dit jaar kwamen er 900 deelnemers uit 71 landen op het evenement af. Op het programma stond onder meer een keynote van Mike Walsh ‘CEO of Tomorrow’ en auteur van bestseller ‘Futuretainment’.

Grootste luchthaven ter wereld

Het thema van dit jaar was ‘Building for the Future’, en Aron Heslehurst van de BBC fungeerde tijdens het evenement als moderator. Ook was M. İlker Aycı, directievoorzitter van Turkish Airlines aanwezig. Het thema van dit jaar is toe te passen op drie niveaus Turkije als land, Turkish Airlines als internationale luchtvaartmaatschappij en de reisindustrie. Turkije heeft de laatste jaren grote ontwikkelingen ondergaan op het gebied van economie en infrastructuur. Een voorbeeld hiervan is Istanbul New Airport een ultramodern vliegveld dat op 29 oktober 2018 zijn deuren opent en in 2023 de grootste luchthaven ter wereld zal zijn. De langverwachte opening van het vliegveld zet Istanbul op de kaart als ‘Hub of the World’ en zal uiteindelijk 200 miljoen passagiers per jaar verwerken.

 

 

De uitbreiding van Turkish Airlines heeft bijgedragen aan de komst van Istanbul New Airport en de opening ervan zal de luchtvaartmaatschappij helpen zijn doelen voor 2023 – 120 miljoen passagiers en een vloot van 500 vliegtuigen te bereiken.

Vernieuwd loyaliteitsprogramma

Directievoorzitter van Turkish Airlines, M. İlker Aycı: “Voortbouwend op het recente economische succes van onze luchtvaartmaatschappij is 2018 met de opening van Istanbul New Airport in oktober een zeer belangrijk jaar voor de toekomst van Turkish Airlines.

“Als nieuwe thuisbasis van Turkish Airlines helpt dit vliegveld ons een grotere capaciteit te bereiken en ons netwerk uit te bouwen. Daardoor kunnen we zakelijke reizigers innovatieve loungefaciliteiten en dus een nóg betere reiservaring bieden.”

De Turkish Airlines Corporate Club biedt haar gewaardeerde klanten vele privileges middels een vernieuwd loyaliteitsprogramma. Hiermee profiteren zakelijke reizigers van tijdbesparende voordelen die reizen makkelijk en aangenaam maken.

 

 

Met het oog op het belang van tijdbesparing, profiteren Businessclass-passagiers van pre-boardingvoordelen, flexibele tickets en onovertroffen Businessclass CIP Lounge-faciliteiten. Ze hebben daarnaast ook toegang tot gratis wifi, flat-bed (volledig liggende) stoelen, en fantastische entertainment en technologie aan boord.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.