De voordelen van het e-visum voor Turkije

Ga je op vakantie naar Turkije? Wees je er dan van bewust dat je het zonnige land alleen inkomt met een zogenaamd e-visum. Je kunt het e-visum voor Turkije eenvoudig online aanvragen. Er zijn een groot aantal voordelen als je je visum online aanvraagt die je niet hebt bij een normale aanvraag. Ga goed voorbereid op reis met deze tips van Verkeersbureaus.info voor je visumaanvraag.

De voordelen van het e-visum Turkije

Voor steeds meer landen kun je tegenwoordig een e-visum aanvragen. Dit elektronisch visum heeft veel voordelen voor de reiziger. De volledige aanvraagprocedure verloopt online. Je hoeft dus niet langer een afspraak bij een ambassade te maken en met je paspoort langs te gaan. Of via een ingewikkelde overheidswebsite in een vreemde taal een aanvraag te doen. Vaak heb je dan een creditcard nodig terwijl je Nederlandse pinpas of je Belgische Bancontact card het lokaal ook goed doet. E-visums zijn ook relatief goedkoop. Zo bedraagt de prijs van het e-visum Turkije slechts €29,95 per persoon. De online visum procedure verloopt buitengewoon snel. Het e-visum Turkije vraag je binnen 5 minuten aan. Vul het online formulier in en betaal direct online. Alle gegevens worden door het bedrijf gecontroleerd en je ontvangt een foutloos e-visum per e-mail. Print het e-visum uit en je bent klaar voor je vakantie naar Turkije.

 

 

Tips voor het invullen van het aanvraagformulier

Het aanvraagformulier voor het visum Turkije is kort en overzichtelijk en daardoor makkelijk in te vullen, ook als je nog geen vlucht hebt geboekt en/of geen overnachtingsplaats hebt vastgelegd. Zorg ervoor dat je van te voren controleert of je aan de voorwaarden voldoet en verzamel de benodigde documenten voordat je aan de aanvraag begint. Je kunt het e-visum aanvragen als je de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit en als je reisdoel toeristisch of zakelijk is. Let op dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is op het moment van aankomst of dat je ID kaart geldig is op het moment van aankomst zelf. Het is handig als je ongeveer weet wanneer je naar Turkije reist. De datum mag een schatting zijn maar let op: je mag wel later aankomen dan de ingevulde datum, maar niet eerder. Met het e-visum mag je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

 

 

Reis je met je familie of een reisgezelschap? Het is mogelijk om de visa tegelijk te regelen door slechts één formulier in te vullen. Zorg er wel voor dat je voor elke reiziger een paspoort of ID kaart bij hand hebt. Ook is het mogelijk om een e-visum met spoed aan te vragen. Je kunt zo binnen een kwartier in het bezit zijn van een visum. Een spoedaanvraag kost slecht €5 extra. Verder is het belangrijk dat je tijdens de aanvraag zeer zorgvuldig alle gegevens invult.

Antwoord op al je vragen over e-visums

Vraag het e-visum Turkije aan via een betrouwbare tussenpersoon en voorkom foutjes in je aanvraag. Zo ben je zeker van een geldig visum en voorkom je problemen en lange wachtrijen aan de grens na het landen in Turkije. Ook kun je via een tussenpersoon gemakkelijk online de status van je e-visum opvragen. Heb je vragen over een spoedaanvraag, een specifiek reisdoel, de betaling of misschien over je verblijfsduur? Op de pagina van het e-visum Turkije vind je alle benodigde informatie en je kunt er 24/7 telefonisch terecht met al je vragen. Dat is wel zo handig en je hoeft niet internationaal te bellen met iemand die geen Nederlands spreekt.

Alle e-visums van de wereld

Er zijn meer landen waarvoor een e-visum online beschikbaar is. Zo kun je nu alvast voor je volgens vakantie of zakenreis kijken wat je nodig hebt. Je vraagt eenvoudig een e-visum aan voor meerdere landen via dezelfde vragenlijst als we hiervoor bespraken. Ook weer binnen 5 minuten je visum aangevraagd.

Laat je verder inspireren

Met het e-visum op zak ben je klaar om op reis te gaan. Ga je genieten van de zon in Alanya, doe je een citytrip naar Istanboel, de stad die zich uitstrekt over 2 continenten. Of ga je zelfs op wintersport naar Turkije? Alles is mogelijk in dit diverse vakantieland dat geliefd is bij vele Nederlanders.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.