Voordelig nazomeren in Canada

Air Transat biedt super voordelige tarieven aan op haar vluchten richting Canada met vertrek in september en oktober. Ideaal voor iedereen die dit najaar de Canadese Indian Summer zelf wil ervaren.

De Indian Summer in Canada. Foto: Edith Blokland

De Indian Summer in Canada. Foto: Edith Blokland

Voor vele reizigers is de Indian Summer de mooiste periode van het jaar om Canada te ontdekken. Tijdens deze warme en droge periode in het najaar zorgen de diep rode, oranje en gele loofbossen voor spectaculaire uitzichten in en nabij de nationale parken.

 

 

Dankzij Air Transat kunnen reizigers nu genieten van de super voordelige prijzen naar Toronto en Vancouver. Zo vlieg je vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Toronto vanaf €350 retour per persoon met vertrek in oktober. Van Amsterdam naar Vancouver vlieg je rechtstreeks voor een tarief vanaf €445. Dit geldt voor vertrek in september en oktober. Bij deze tarieven is één stuk ruimbagage van 23 kilo inbegrepen en een warme maaltijd.

 

 

Indian Summer in Canada

De Indian Summer is een warme nazomerse periode die garant staat voor blauwe luchten, zonnige dagen en prachtige kleurtaferelen. Dit meteorologisch fenomeen dankt zijn bijnaam o.a. aan het liedje “L’été indien” van Joe Dassin, die er de unieke warme weken van de Noord-Amerikaanse & Canadese herfst in omschrijft.

Afhankelijk van de regio, komt dit kleurspektakel tot een hoogtepunt tussen eind september en eind oktober- half november.

Traditioneel is Zuidoost-Canada de plek bij uitstek. Reizigers vinden hier tal van loofbossen die het echte Indian Summer gevoel symboliseren. Denk aan Montreal, Toronto en Ottawa en de authentieke regio’s rondom zoals Charlevoix, Mauricie en Saguenay. Reizend langs de Saint Lawrence rivier ervaart men complete rust in een natuurrijke omgeving.

Maar men kan de Indian Summer ook in het westen ervaren. Vanuit Vancouver in West-Canada kunnen bezoekers een rondreis maken door de prachtige natuur van de Rocky Mountains. In Vancouver stad zijn de typerende kleuren ook volop te bewonderen in het stadspark Stanley Park, alsook in de parken op Vancouver Island.

Vluchten kunnen geboekt worden via het GDS of op de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.