Het Regent Seven Seas Cruises reisschema van 2020-2021

Regent Seven Seas Cruises heeft haar routes onthuld voor 2020-2021 en zijn vanaf nu ook te boeken. Dit houdt in: 167 reizen en 11 nieuwe aanlegplaatsen door heel Europa, Azië en Amerika. Ook zijn er vier gloednieuwe Grand Voyages, nieuwe excursies aan land voorafgaand of na de cruise, en luxe accommodaties voor de doorgewinterde oceaanreizigers.

Wat is er nieuw:

 • Nieuwe aanleghavens zijn onder andere La Rochelle, Frankrijk; Stornoway (Hebriden), Schotland; Aalborg, Denemarken; Phu My (Ho Chi Minhstad), Vietnam; Lecce (Otranto), Italië; Crotone (Calabrië), Italië; Siracusa (Sicilië), Italië; Porto Torres (Sardinië), Italië; en Cabo Frio, Brazilië.
 • Drie- of vierdaagse landprogramma’s voor of na de cruise zijn bij 21 cruises inbegrepen in alle suite categorieën. Bestemmingen zijn bijvoorbeeld Buenos Aires, Lima, Kaapstad, Singapore, Hongkong, Dubai, Bali en Auckland.
 • Seven Seas Explorer reist voor het eerst naar Azië en Alaska. Ook bezoekt Seven Seas Voyager Lecce, Crotone, Siracusa, Porto Empedocle en Porto Torres in Italië en Cabo Frio in Brazilië voor de eerste keer. Daarnaast zal Seven Seas Marinier 117 nachten varen tijdens haar World Cruise van Miami naar Barcelona. Gedurende deze reis legt ze aan bij de voor Regent Seven Seas Cruises nieuwe aanlegplaats Esmeraldas in Ecuador.
 • Seven Seas Splendor vaart in haar eerste jaar negen keer naar Havana op Cuba. Dit zijn de meeste bezoeken aan het eiland door een Regent Seven Seas cruiseschip.
 • Vijf nieuwe Grand Voyages, waaronder een 91 dagen durende Grand Artic Discovery, een 68 dagen durende Grand Cape Horn Adventure, een 76 dagen durende Grand Spice Quest en een 61 dagen durende Grand Asia Exploration.
 • In totaal bevat het 2020-2021 Regent Seven Seas Cruises seizoen de meeste meerdaagse verblijven in dezelfde haven ooit, 114, en biedt het toegang tot 352 plekken van de UNESCO werelderfgoedlijst.

 

 

“Een combinatie van de mooiste luxe reizen met prachtige en tegelijkertijd intieme schepen en top bestemmingen die je ook echt intensief kunt verkennen. Zo pakken we het nauwkeurig samenstellen van alle 167 reizen in ons 2020-2021 seizoen aan,” vertelt Jason Montague, Regent Seven Seas Cruises’ president en CEO. “Dit nieuwe seizoen draait om bestemmingen en ontdekkingen die onze gasten enthousiasmeren en inspireren. Misschien bezoeken ze bijvoorbeeld de Tasmaanse Wildernis in Burnie, Australië, de Etruskische Necropolen in Tarquinia, Italië, de Nazcalijnen in Peru en de oude stad Akko in Haifa, Israël.

 

 

De highlights van de reizen per schip

Seven Seas Splendor

 • Op de langverwachte, luxueuze Seven Seas Splendor zullen gasten omringd worden door absolute elegantie, comfort en gastvrijheid op top niveau. Tijdens haar eerste Europese reizen, zal ze onder andere varen langs de Griekse eilanden, Côte d’Azur, het Iberisch Schiereiland en het Verenigd Koninkrijk. Nadat de gasten dit intieme schip hebben verkend, kunnen ze aan land tot wel 95 UNESCO werelderfgoederen ontdekken, waaronder de stad op Rhodos en de beschilderde kerken in de Troodos regio op Cyprus.
 • In het winterseizoen van 2020-2021 zal Seven Seas Splendor naar de Caraïben vertrekken. Negen tochten leggen aan bij Havana op Cuba, waarbij er drie hier ook de nacht doorbrengen. Dit geeft de gasten de kans om zich onder te dompelen in de fascinerende cultuur van dit unieke eiland.

Seven Seas Explorer

 • Seven Seas Explorer reist tijdens de zomer van 2020 door Noord Europa en de Middellandse Zee. Dit seizoen zal ze twee rondreizen maken: één traditionele trip rond het Verenigd Koninkrijk en één tocht waar ze aanlegt in Frankrijk en Spanje met onder andere een overnachting in Bordeaux.
 • Haar eerste reizen van en naar Azië bieden onder andere een Tokyo rondreis op 6 April 2020. De gehele collectie zal bestaan uit overnachtingen in Bangkok, Ho Chi Minhstad, Hong Kong, Shanghai en Osaka.
 • Hierna vaart het schip voor het eerst naar Alaska in the zomer van 2021.
 • Nieuwe aanlegpunten zijn onder andere La Rochelle, Frankrijk; Steòrnabhagh (Hebriden), Schotland; Aalborg, Denemarken en Phu My (Ho Chi Minhstad), Vietnam.

Seven Seas Voyager

 • Seven Seas Voyager zal de Middellandse Zee bevaren in de zomer van 2020.
 • Op 14 november 2020 keert ze terug naar Afrika waar ze aanlegt bij Dakar, Senegal; Banjul, Gambia; Abidjan, Ivoorkust; Sekondi-Takoradi, Ghana; Lomé, Sao Tomé; Walvisbaai, Namibië; en Kaapstad, Zuid Afrika.
 • In het voorjaar van 2021 keert ze terug naar Zuid Amerika voor het eerst in bijna 10 jaar. Ze zal verschillende landen bezoeken, zoals Chili, Argentinië, Peru, Uruguay en enkele bekende steden aan de Braziliaanse kust.
 • Nieuwe aanlegplaatsen zijn onder andere Lecce (Otranto), Italië; Crotone (Calabrië), Italië; Siracusa (Sicilië), Italië; Porto Torres (Sardinië), Italië; en Cabo Frio, Brazilië.

Seven Seas Mariner

 • In de zomer van 2020 vaart Seven Seas Mariner naar Alaska. Twee afvaarten zijn 10 of meer nachten qua reisduur en doen onder andere de havens van Victoria, British Columbia en Wrangell, Alaska aan. Deze havens worden niet bezocht tijdens de kortere cruises van zeven nachten.
 • De Zuid-Amerikaanse cruises zijn inclusief overnachtingen in Lima (Callao) in Peru, Buenos Aires en Rio de Janeiro in Argentinië en Manaus in Brazilië. Voordat het schip de Amazon opvaart, bezoekt ze een haven die nog nieuw is voor Regent Seven Seas Cruises: Esmeraldas in Ecuador. Daarna vaart ze verder naar de Mexicaanse Riviera en de Caribbean.
 • Seven Seas Mariner reist 117 nachten tijdens haar World Cruise van Miami naar Barcelona, en vertrekt op 5 Januari 2021. Tijdens deze vaart zijn 11 overnachtingen in verschillende havens inbegrepen en bezoekt ze zes continenten, 30 landen, 61 aanlegplaatsen door heel Zuid Amerika, Frans-Polynesië, Australië, Azië en de Middellandse zee.

Seven Seas Navigator

 • Dit schip legt tijdens haar cruises van 22 mei, 5 juni en 15 juni 2020 in havens in Canada en New England aan.
 • Hierna spendeert Seven Seas Navigator haar zomer met het reizen door Noord Europa, inclusief onder anderen het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, België, Duitsland, Noorwegen, Rusland.
 • In 2021 volgt een trans-Atlantische overtocht voordat ze vaart richting Bermuda, de Caraïben en het Zuiden van de Stille Oceaan.

Zie de website van Regent Seven Seas Cruises voor meer informatie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.