Jet Airways verstevigt positie op thuismarkt India

Met een focus op verdere groei van haar positie op de Indiase thuismarkt heeft Jet Airways, India’s toonaangevende full service luchtvaartmaatschappij, per begin september de start van niet minder dan 28 nieuwe binnenlandse vluchten aangekondigd. Deze uitbreiding betreft niet alleen negen routes waarop thans nog geen enkele airline actief is, maar ook een uitbreiding van het bestaande netwerk met extra frequenties.

Jet Airways introduceert dagelijkse vluchten tussen Indore, de grootste stad van de bekende deelstaat Madhya Pradesh, Jodhpur en Vadodara. Ook andere belangrijke ‘secundaire steden’ worden met nieuwe directe vluchten bediend, zoals Chandigarh-Lucknow, Ahmedabad-Jodhpur en Vadodara-Jaipur.

 

Lees ook dit artikel: 9 waanzinnige festivals in India

 

De luchtvaartmaatschappij biedt als enige directe vluchten tussen Indore en de Indiase groeikernen Ahmedabad, Jaipur, Vadodara, Jodhpur, Allahabad, Chandigarh, Lucknow en Pune. De focus van Jet Airways op Indore is evident vanwege de snelle ontwikkeling en groei van deze centraal gelegen stad. Met de bestaande verbindingen tussen Indore en Jet Airways’ hubs in Mumbai, Delhi en Bangalore, zorgen de nieuwe verbindingen ook internationaal voor extra en efficiënte bereikbaarheid van Indiase bestemmingen.

 

 

Raj Sivakumar, Sr. Vice-President Worldwide Sales & Distribution Jet Airways, zegt: “De groei van middelgrote steden in India leidt tot een toenemende vraag naar efficiënte en directe vliegverbindingen. Zo constateren we op vluchten naar en van Indore jaarlijks groeicijfers van ruim 20%. De introductie van onze nieuwe en extra vluchten is zeer nauwgezet afgestemd op de vraag van onze gasten. Met meer keuze, flexibiliteit, reisgemak en naadloze aansluitingen als kernpunten. Ik ben ervan overtuigd dat onze nieuwe vluchten zullen bijdragen aan het verder versterken van onze marktpositie en loyaliteit van onze gasten.”

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.