VVV Zuid-Limburg zet Grensmaasvallei op de kaart met vernieuwde wandelkaart

VVV Zuid-Limburg heeft een compleet nieuwe wandelkaart uitgebracht met daarop alle bewegwijzerde routes in de Grensmaasvallei. Ook het wandelnetwerk van de gemeente Echt-Susteren, het zogenaamde knopen-lopen, is opgenomen. Het gebied is toeristisch gezien volop in beweging, wat een volledige wijziging van de kaart mogelijk maakte.

De toeristische organisatie voegde aan de kaart ook de 10 must see’s van de regio toe die gekoppeld zijn aan de verschillende wandelroutes. Deze pareltjes zijn nu dus ook eenvoudig te ontdekken door de wandelaars. De inmiddels derde druk van deze kaart beschikt weer over het up-to-date wandelnetwerk van de Grensmaasvallei met in totaal vele kilometers aan wandelgenot.

 

Lees ook dit artikel: Orlando 2018 barst los

 

Nieuwigheden wandelkaart

Op de kaart staan alle bewegwijzerde wandelingen ingetekend van de gemeente Schinnen, Stein, Sittard-Geleen en Echt-Susteren. Ook projecten als het Rivierpark Maasvallei en het wandelnetwerk van Echt-Susteren zijn nieuw op de kaart, net als het ingetekende traject van het Pieterpad. De kaart heeft een topografische ondergrond en is daardoor zeer handig in het gebruik. De wandelkaart is te koop bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg. Vergeet ook niet om gelijk de gratis Zuid-Limburgse Wegwijzer mee te vragen voor tips en kortingsbonnen voor de gehele Zuid-Limburgse regio. De wandelkaart Grensmaasvallei is vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van VVV Zuid-Limburg of te bestellen via de VVV-webshop. De verkoopprijs is € 6,10 per stuk. Alle routes zijn ook online geplaatst om te lopen via de smartphone en te vinden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.