Park Hilaria 2018 wederom een succes

De zeventiende editie van Park Hilaria heeft maar liefst 450.000 bezoekers getrokken. Door het zeer warme weer tijdens de eerste dagen en de regen op donderdag trok het tijdelijke pretpark minder bezoekers dan andere jaren. De middagen bleven door de hitte wat rustig maar des te drukker waren de avonden. De afgelopen 10 dagen werd er in Eindhoven weer volop genoten van de vele kermisattracties voor jong en oud, de live optredens van diverse artiesten en de vele gezellige eet- en drinkgelegenheden. Ook dit jaar heerste er weer een gezellige sfeer op het terrein en hebben er zich geen incidenten voorgedaan.

Succesnummers

De meest populaire attracties van dit jaar waren de Disco Jumper XXL en de Gladiator. Beide spectaculaire attracties werden zeer druk bezocht en door de bezoekers hoog gewaardeerd. Nieuw dit jaar was de VR-Experience en de Zanzibar, welke zijn primeur beleefde op Park Hilaria.

 

 

Ook het Hollario terras mocht zich dit jaar weer verheugen in een stijgende populariteit. Tijdens de optredens van de bekende en minder bekende artiesten stond de tent vol met meezingende en dansende mensen die zich opperbest vermaakten. De optredens van Samantha Steenwijk en Roy Donders tijdens het Zondagmiddag Spektakel op respectievelijk 5 en 12 augustus trokken duizenden muziekliefhebbers en vormden daarmee het absolute hoogtepunt bij Hollario.

 

 

Larie en de vogelvriendjes

Ook Park Hilaria’s knuffelmascotte Larie de Kanarie blijft onverminderd populair bij de allerkleinsten. Elke middag was het een drukte van belang op de lariedansvloer en gooiden gooiden Larie en de vogelvriendjes de vogelvoetjes van de vloer.

De organisatie van Park Hilaria staat jaarlijks voor de uitdaging om een boeiend aanbod aan attracties, muziek en straattheater bijeen te brengen dat een breed publiek aanspreekt. Daarin is zij ook dit jaar weer naar tevredenheid geslaagd. Park Hilaria staat volgend jaar gepland van 2 t/m 11 augustus 2019.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.