10 dagen Park Hilaria in Eindhoven

Van 3 tot en met 12 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in Park Hilaria. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden! Naast de grote kermisattracties biedt Park Hilaria ook talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix zorgt voor een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.

 

 

Voor ieder wat wils

Nieuw dit jaar zijn onder andere de Disco jumper XXL: een ‘jumper’ volledig in discostijl en geschikt voor jong en oud! Avontuurlijk aangelegd? Bezoek dan het loophuis Zanzibar. En blijf je liever met beide benen op de grond? Dan biedt de VR-Experience een unieke belevenis! Terug van weggeweest zijn onder andere de Starflyer: een 43 meter hoge zweefmolen en de Gladiator, een mega turbine waar snelheidsduivels hun hart kunnen ophalen. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot.

 

 

Hollario

Ook dit jaar vind je het gratis muziekplein Hollario op Park Hilaria. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Ben je liefhebber van Schlagermuziek, bier und bratwurst? Bezoek dan de Duitste Biergarten. Daarna is het heerlijk bijkomen in de Poffertjessalon, the Wild West, Surf Boulevard of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.

Openingstijden

Vrijdag 3 & zaterdag 4 augustus van 14:00u tot 00:30u
Zondag 5 t/m donderdag 9 augustus van 14:00u tot 00:00u
Vrijdag 10 & zaterdag 11 augustus van 14:00u tot 00:30u
Zondag 12 augustus van 14:00u tot 24:00u

Gratis entree

De entree tot het park en de live optredens zijn gratis.

Actuele (verkeers)info

In verband met de werkzaamheden van de HOV2 op de Montgomerylaan zijn de verkeersomleidingen anders dan andere jaren. Kijk voor de actuele (verkeers)informatie, attractielijst en programmering op de website of volg Park Hilaria op social media.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.