6 manieren om Google Assistent tot je beste reismaatje te maken

De Google Assistent is hier! We geven zes tips voor hoe de nieuwe Assistent je kan helpen terwijl je aan het reizen bent. De Google Assistent kun je oproepen door de home-knop ingedrukt te houden op je Android toestel of door de Google Assistent app te openen op je iPhone.

Van hier tot Tokyo

Google Assistent zal je helpen om de perfecte reis te plannen. Van het vinden van de goedkoopste tickets tot het inschatten van je reistijd of het bepalen van de afstand: de Google Assistent zal je helpen. En als je erom vraagt geeft ze ook nog tips over de meest gave dingen die je kunt zien op je bestemming.

“Vind de goedkoopste tickets naar Tokyo”
“Wat zijn de leukste dingen om te doen in Tokyo?”

Vamos a la playa!

De vliegtickets zijn binnen, tijd om in te pakken! Voor de meeste mensen is inpakken het meest stressvolle gedeelte van hun vakantie. Hoe handig zou een persoonlijke assistent hierbij zijn? Vraag de Google Assistent gewoon wat de weersvoorspelling is op de plaats van bestemming zodat je weet of je zwemkleding of juist je regenpak in moet pakken. Vergeet ook niet een wekker te zetten zodat je op tijd op het vliegveld bent.

“Wat voor weer is het morgen in Tokyo?”
“Zet een alarm voor half 7 ‘s ochtends”

 

 

“Je vlucht is vertraagd”

“Wachten is mijn hobby”, zei niemand ooit. Vertraagde vluchten zijn de nachtmerrie van elke reiziger. Je kunt de Google Assistent vragen om het wachten iets meer aangenaam te maken. Zeg gewoon dat je iets leuks wilt doen of vraag om een echte hersenkraker. Op deze manier zal de tijd voorbij vliegen.

“Ik wil iets leuks doen”
“Geef me een raadsel”

Een tafel voor twee alstublieft

Een goede manier om een vreemde cultuur te leren kennen is door het genieten van de heerlijke keuken. Vooral wanneer je het doet zoals de locals en hun favoriete restaurants vind. Echter, het maken van een reservering of het vinden van de juiste gerechten kan best lastig zijn wanneer je de taal niet spreekt. Vanaf nu kun je, je persoonlijke vertaler vragen om hulp.

“Hoe zeg je ‘Een tafel voor twee’ in het Spaans?”

 

 

Geen pulpo voor mij alstublieft

Nieuwsgierig naar wat al die exotische ingrediënten op de menukaart zijn? Of voorkomen dat je iets eet waar je allergisch voor bent? Vraag de Google Assistent gewoon wat er in dat lokale stoofpotje zit.

“Wat betekent ‘pulpo’?”

Say cheese!

Aan het wandelen door een prachtig landschap in Toscane, een gekke stapavond aan het houden met je vrienden of aan het genieten van een heerlijk diner met je familie? De Google Assistent zal je helpen om deze memorabele momenten vast te leggen. Vraag heel simpel om de camera-app te openen of zelfs direct een selfie te maken.

“Maak een selfie!”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.