Mesch bruist tijdens 17e Limburgse Landmarkt

Op zaterdagavond 8 september start de Limburgse Landmarkt Mesch met een Drie Landen Menu in de feesttent. Daarna volgt een muziekprogramma. De genodigden kunnen tijdens deze avond ook kennismaken met een bier dat door de Gulpener Bierbrouwerij speciaal voor de 17e landmarktdag is gebrouwen met ingrediënten uit Mesch. Zondag is het dan tijd voor de markt met als ingrediënten een Luikse markt, streekproducten, oude ambachten en als afsluiting een muzikale feest- en dansavond. De opbrengst van het evenement gaat naar goede doelen in Mesch.

Het heuvelachtige Limburgse landschap

Muziekprogramma zaterdag 8 september

Vanaf 21.00 uur verzorgen de muziekband La Vita – in Belgisch en Nederlands Limburg beter bekend als The Hippies – en Dj Olaf, een avondvullend optreden. De entree is deze avond gratis.

 

 

Landmarkt Mesch op 9 september

Zondag bruist Mesch. Slenteren op de markt, waar een Luikse markt, streekproducten en oude ambachten te vinden zijn. Tijdens het frühshoppen genieten van ‘n hapje, ‘n drankje en live muziek van Viva Roetsj, de Boere Bloaskapel uit Genhout en Dj Coen. Op de weilanden zijn antieke werktuigen, tractoren, brommers en auto’s te vinden. Voor de kinderen is er een kinderboerderij (70-tal dieren), spellencircuit, draaimolen en zijn er springkussens. Gedurende de hele dag zijn er demonstraties met roofvogels, politiehonden, westernshows, is er een biggenrace waarvan de opbrengst naar KWF gaat, een paardendressuur en meerdere verrassingen zoals een spetterende show met Belgische trekpaarden. Geniet van spek met ei, Limburgse vlaai en Limburgse speciaal bieren op verschillende plekken. Met je entreekaartje doe je mee in een tombola en kun je mooie prijzen winnen. De Limburgse Landmarkt Mesch wordt afgesloten met een muzikale feest- en dansavond. Omstreeks 18.00 uur zal de groep Wir sind Spitze het podium in de feesttent betreden.

 

 

De kaarten voor het drie Landen Menu op zaterdag 8 september aanstaande zijn te in Café ‘t Piepke in Mesch en bij de bestuursleden. De entreekaarten voor de markt op zondag 9 september zijn aan de kassa te verkrijgen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.