Toerisme Limburg lanceert Limburg Vakantiegids 2018

De Limburg Vakantiegids staat voor het beste van Belgisch Limburg in één handige, gebruiksvriendelijke en gratis gids. En … de nieuwe editie is er!

Deze gratis belevingsgids over het ruime en kwaliteitsvolle toeristische aanbod in de provincie telt meer dan 300 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevenissen, kindvriendelijke activiteiten, streekspecialiteiten, smakelijke tips, fiets- en wandelroutes, recepten en logeeradresjes. Samen met de nieuwe editie lanceert Toerisme Limburg vzw de Altijd Limburgcheque.

Voor jong en oud

Limburg is een verrassende en veelzijdige provincie die jong en oud heel wat te bieden heeft. Al die troeven, zoals de prachtige natuur, een ongeëvenaard fietsroutenetwerk, in- en outdoorattracties, mooie bezienswaardigheden en charmante en karaktervolle horecagelegenheden, vind je terug in de Limburg Vakantiegids 2018. Het is dus dé gids voor iedereen die in Limburg op vakantie wil komen, of een daguitstap naar de provincie wil maken. Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die hun persoonlijke tips delen, de Gault&Millau-tips voor kinderen, en tien fietslussen.

 

 

Nieuw – de Altijd Limburgcheque

Wil je iemand komen laten proeven van de Limburgse gastvrijheid? Doe dan een Altijd Limburgcheque cadeau. Deze cheque is een origineel geschenk – een ‘pakske Limburgs plezier’– om de Limburgse logies en restaurants te ontdekken. Je kiest zelf een bedrag tussen 30 en 500 euro en de cheque is 18 maanden geldig. Het bedrag hoeft niet in 1 keer opgebruikt te worden en kan voor één of meerdere overnachtingen en/of diners gebruikt worden bij de meer dan 1000 toeristische ondernemers die je op de site vindt.

 

 

De Limburg Vakantiegids 2018 is gratis. Je kunt online je papieren exemplaar bestellen of de gids online doorbladeren. Hij is ook verkrijgbaar in alle toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.