Vaar in 117 nachten naar 30 landen

Regent Seven Seas Cruises heeft de 2021 World Cruise aangekondigd waarmee gasten maar liefst 56 UNESCO werelderfgoed locaties over de hele wereld kunnen bezoeken. Voor degenen die bijna alle uithoeken van de wereld willen verkennen door middel van één reis, vaart het all-suite, all-balcony schip Seven Seas Mariner in 117 nachten van Miami naar Barcelona. Het schip brengt een bezoek aan zes continenten, 30 landen en 61 havens in Zuid-Amerika, Australië, Azië en de Middellandse Zee.

De cruise brengt gasten naar wereldberoemde steden zoals Sydney met het beroemde Opera House en Dubai met de iconische torenhoge wolkenkrabbers. Maar toch zijn het de minder bekende plekken die deze reis tot een echte once-in-a-lifetime ervaring maken.

 

 

Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises, zegt: “We hebben deze route zeer zorgvuldig ontworpen zodat we gasten echt naar unieke bestemmingen te kunnen brengen. Van iconische bestemmingen tot verborgen pareltjes, alles komt aan bod in een cruise van deze duur. Passagiers gaan op een wereldcruise om veel bestemmingen en culturen in één reis te ervaren. Tijdens de 2021 World Cruise bezoeken onze passagiers maar liefst 56 UNESCO werelderfgoed locaties zoals Colombo, Sri Lanka, Jeruzalem en Israël. Na het opdoen van al deze nieuwe indrukken keren zij weer terug naar hun ruime en luxe suite en kan er genoten worden van excellente persoonlijke service aan boord. Bovendien blijft het schip 11 keer overnachten in enkele van ’s werelds beste bestemmingen, zodat reizigers zich compleet kunnen onderdompelen in de verschillende culturen.”

 

 

UNESCO werelderfgoed

Tijdens de reis kunnen gasten 56 UNESCO werelderfgoed locaties bezoeken, enkele hoogtepunten hiervan zijn:

  • Great Barrier Reef voor de kust van Cairns, Australië
  • Chhatrapati Shivaji Terminus in Mumbai, India
  • Oude stad van Acre buiten Jeruzalem (Haifa), Israël
  • Middeleeuwse stad van Rhodos in Rhodos, Griekenland
  • Palau de la Música Catalana en Hospital de Sant Pau in Barcelona, ​​Spanje
  • Archeologische vindplaats van Troje in Bozcaada, Turkije
  • Bahla Fort (Muscat), Oman

De cruise vaart af op 5 januari 2021. Zie de website van Regent Seven Seas Cruises voor meer informatie.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.