$125M Vlootrenovatie Regent Seven Seas Cruises bijna afgerond

Regent Seven Seas Cruises, de meest luxueuze cruisemaatschappij ter wereld, rondt in april haar prestigieuze vlootrenovatie af. Met dit twee jaar durende project was $125 miljoen gemoeid. Toen de rederij de Seven Seas Explorer in 2016 in de vaart nam, was zij het meest luxueuze schip ooit gebouwd.

Inmiddels is deze luxe niet langer ongeëvenaard. Door de renovatie van haar drie zusterschepen is er nu een gehele vloot die hetzelfde niveau van ultieme luxe biedt. Als eerste kreeg de Seven Seas Navigator in 2016 een upgrade, de Seven Seas Voyager werd aan het einde van dat jaar geheel vernieuwd afgeleverd en met de renovatie van de Seven Seas Mariner komen de werkzaamheden in april 2018 tot een einde.

Nieuwe standaard in het topsegment

Tijdens een droogdokperiode in Chantier Naval de Marseille wordt de Seven Seas Mariner in april van boeg tot achtersteven vernieuwd. Na twintig dagen gaat ze weer te water als het eerste schip ter wereld met uitsluitend suites met elk een eigen balkon. Ook op culinair gebied heeft de Seven Seas Mariner mooie nieuwe ervaringen te bieden en alle algemene ruimten zijn verbouwd in de stijl bekend van de Seven Seas Explorer. Na het afronden van deze upgrade heeft de gehele Regent-vloot een inrichting in dezelfde elegante stijl en met dezelfde minutieuze aandacht voor detail. Een herkenbare uitstraling, ongeacht op welk schip gasten aan boord gaan. Alle Regent-schepen zijn suites-only en bieden het maximale op het gebied van inclusieve voorzieningen en persoonlijke service, waarmee een nieuwe standaard in het topsegment is gezet.

 

 

Jason Montague, President & CEO van Regent Seven Seas Cruises, over de vlootrenovatie: “We zijn ontzettend blij dat we de totaal gerenoveerde Sevens Seas Mariner binnenkort kunnen lanceren om te starten met wat een onvergetelijk Alaska-seizoen belooft te worden. Het schip wordt geüpgrade tot de hoogste standaard van elegantie en gasten kunnen aan boord genieten van persoonlijke service door elk lid van het uitmuntende personeel en de crew. Met het afronden van de renovatie van de Seven Seas Mariner, heeft Regent absoluut de meest luxueuze vloot op zee!”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.