Vakantievierders in Nederland willen er met de fiets op uit

Steeds meer Nederlanders die vakantie vieren in eigen land, gaan er tijdens hun trip op uit met de fiets. Ook vele buitenlandse toeristen komen naar hier om te fietsen. In het hoogseizoen, van april tot en met september, worden er gemiddeld meer dan een miljoen fietsvakanties ondernomen. Daarbij gaat het om ‘gewoon’ fietsen en e-biken.

Fietsen tijdens een vakantie in Nederland is niet meer weg te denken. Tijdens 4,1 miljoen van de 14,6 miljoen vakanties in eigen land wordt weleens gefietst. “De ruim 85 unieke 3- en 4-sterren hotels van Fletcher zijn veelal gelegen op mooie plaatsen in het land: onder andere langs de kustlijn, in Drenthe, op de Veluwe en in Zuid-Limburg. Het zijn heel vaak plaatsen die uitnodigen voor een aangename rondtoer. Bij Fletcher vinden we dat het totale plaatje moet kloppen. We bieden gasten niet alleen een goed bed en een fijne keuken, maar ook fiets- en e-bikeverhuur”, zegt Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

 

 

Zorgeloos fietsen

Om gasten optimaal te bedienen, heeft de grootste Nederlandse hotelketen werk gemaakt van een compleet nieuw fietspark, bestaande uit gewone en elektrische fietsen van Gazelle. “Kwaliteit is het uitgangspunt geweest. We willen dat onze gasten zorgeloos kunnen rijden op goede, veilige fietsen”, zegt Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels. Sinds kort staan de achthonderd nieuwe Gazelle-fietsen bij verschillende hotels van Fletcher. Gasten kunnen de fietsen voor en tijdens het verblijf reserveren. In een later stadium wordt mogelijk nog een deel van het fietspark vernieuwd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.