Feest aan Zee presenteert vanaf 10 augustus Internationaal Vuurwerkfestival

Feest aan Zee, het succesvolle themajaar waarmee Den Haag tweehonderd jaar badcultuur viert, presenteert op vr 10, za 11, vr 17 en za 18 augustus het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. Met twee spectaculaire vuurwerkshows per avond en muzikale optredens voor en bij het Kurhaus. Surf voor het hele programma van dag tot dag naar de website.

vuurwerk-scheveningen

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen op vr 10, za 11, vr 17 en za 18 augustus is een opwindend publieksevenement waarbij acht landen – België, China, Duitsland, Engeland, Japan, Nederland, Oostenrijk en Spanje – strijden om de prestigieuze titel Meest Spectaculaire Vuurwerk. Het eerste vuurwerk wordt ’s avonds om 21.45 uur afgeschoten, het tweede gaat om 22.30 uur de lucht in. De pijlen worden afgeschoten ter hoogte van het Kurhaus vanaf een drijvend ponton op zo’n 275 meter van de Pier en het strand. Vanaf de boulevard en het strand zijn de shows perfect te bewonderen. Behalve van de vuurwerkshows kan het publiek elke avond genieten van muzikale optredens op diverse podia op het Kurhausplein, de boulevard en bij Crazy Piano’s. En op zaterdag 18 augustus vindt in en om de Keizerstraat overdag van 11.00 tot 17.00 uur het gezellige Historisch Festival Scheveningen plaats met tableaux vivants, oud klederdrachten en badmode, muziek en kinderactiviteiten.

 

 

TIP: Kies voor alternatief vervoer richting Scheveningen. Maak bijvoorbeeld voordeling gebruik van de Park+Beach (parkeren bij New Babylon en verder per tram vanaf vijf euro), huur een stads- of OV-fiets op Den Haag Centraal of stap er aan boord van de Willemsvaart.

 

 

SUBTITEL

4eALINEA

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.