8 deelnemende landen Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen 2018 bekend

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft vandaag de acht landen bekend gemaakt die dit jaar strijden voor de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’. De deelnemende landen zijn Nederland, Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Japan, België en China. Het grootste vrij toegankelijke vuurwerkevenement van Europa vindt dit jaar plaats op 10-11 en 17-18 augustus en zal iedere avond rond de klok van 21:45 en 22:30 uur waanzinnige vuurwerkshows vertonen.

Spanje, de winnaar van de vorige editie, verdedigt dit jaar haar titel en sluit het festival af tijdens de finaleavond op zaterdag 18 augustus. De winnaar van het vuurwerkfestival wordt automatisch in de gelegenheid gesteld om volgend jaar haar titel te verdedigen tijdens de jubileumeditie.

 

Lees ook dit artikel: De Haagse School op Scheveningen

 

Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is trots op de acht deelnemende landen: “Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen staat bekend om haar spectaculaire vuurwerkshows met hoog entertainment gehalte. Dit is uiteraard te danken aan de geselecteerde landen die alles uit de kast halen om deze prestigieuze prijs binnen te halen. De veiligheid wordt gewaarborgd dankzij de professionele samenwerking met Xena Vuurwerk BV. Ook dit jaar neemt de vakjury plaats op het terras van het Kurhaus hotel om de shows te beoordelen. Wat de uitslag ook zal zijn, het staat vast dat alle bezoekers gaan genieten van vier avonden vol waanzinnig vuurwerk boven de Noordzee”

 

 

Deelnemende landen

Vrijdag 10 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk Japan
22:30 uur: Vuurwerk Oostenrijk

Zaterdag 11 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk België
22:30 uur: Vuurwerk Engeland

Vrijdag 17 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk Nederland
22:30 uur: Vuurwerk Duitsland

Zaterdag 18 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk China
22:30 uur: Vuurwerk Spanje

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.