Norwegian Cruise Line versterkt positie in de Benelux en introduceert cruises vanaf Amsterdam

Norwegian Cruise Line heeft vandaag haar routes voor 2019 en 2020 bekendgemaakt en speelt hiermee in op de toenemende vraag naar favoriete bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo breidt Norwegian Pearl, als zesde schip van de Premium cruisemaatschappij, de vaarroutes in Europa in de zomer van 2019 uit en biedt passagiers de mogelijkheid om vanuit Amsterdam te vertrekken. Norwegian Joy volgt zusterschip Norwegian Bliss en vaart in de zomer van 2019 routes in Alaska. Om vervolgens in winter 2019/2020 cruises uit te voeren in de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal. Daarnaast breiden Norwegian Jade en Jewel de aanwezigheid van de cruisemaatschappij in Australië in de winter 2019/2020 aanzienlijk uit. Om de Chinese cruisemarkt te blijven bedienen, vaart Norwegian Spirit vanaf zomer 2020 seizoensgebonden in China.

Genieten op het zonnedek

Vertrek vanuit Nederland

Norwegian Pearl, met een capaciteit van 2.400 passagiers, vaart in de zomer van 2019 vanuit Amsterdam gevarieerde routes in het Middellandse zeegebied. Naast het gemak voor de Nederlandse passagier om vanuit eigen land te vertrekken, is Amsterdam ook een strategische afvaart en aankomst cruisehaven waar internationale gasten gemakkelijk toegang hebben tot het hart van de stad en de op twee na grootste luchthaven van Europa. Norwegian Pearl neemt ook deel aan de verscheidenheid aan mediterrane afvaarten vanuit Rome (Civitavecchia), Barcelona en Venetië. Zij zal de aanwezigheid van de cruisemaatschappij met zes schepen, naar deze gewilde bestemmingen in Europa, versterken.

“Wij zijn blij dat wij onze aanwezigheid in Europa gaan uitbreiden met een zesde schip en hiermee meer capaciteit hebben om een van onze belangrijkste groeimarkten, de Benelux, beter te kunnen bedienen”, aldus Kevin Bubolz, managing director Europa van Norwegian Cruise Line.

 

 

Norwegian Joy: Seizoensaanbod naar Alaska, de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal

In april 2019 verhuist Norwegian Joy van Shanghai naar Seattle om een zevendaagse reis naar Alaska aan te bieden. Norwegian Joy vervangt Norwegian Pearl en vaart naast Norwegian Bliss en Jewel als derde Norwegian Cruise Line schip in deze regio. Voorafgaand aan haar aankomst in Seattle ondergaat Norwegian Joy een make over van ongeveer $ 50 miljoen om de al populaire faciliteiten en het ontwerp te verbeteren en nieuwe inventieve elementen toe te voegen zoals een Starbucks®-winkel en entertainment opties. Deze aanpassingen maken Norwegian Joy bijna identiek aan die van haar zusterschip, Norwegian Bliss, het nieuwste en meest succesvolle schip in het 51-jarig bestaan van Norwegian Cruise Line. Om de routes van Norwegian Bliss aan te vullen en de gasten de gelegenheid te geven om de natuurlijke schoonheid, ongerepte wildernis en de rijke cultuur van Alaska te ontdekken, maakt Norwegian Joy ook stops in Juneau, Ketchikan, Skagway, Holkham Bay en Icy Strait Point. Maar ook in Victoria en British Columbia.

“Norwegian Cruise Line breidde haar cruise-ervaring in Alaska 24 jaar geleden uit door als eerste cruisemaatschappij vanuit Seattle naar Alaska te varen,” aldus Andy Stuart, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Ik ben enorm enthousiast om onze aanwezigheid in deze regio te versterken met Norwegian Joy, het zusterschip van Norwegian Bliss, het meest succesvolle schip in onze 51-jarige geschiedenis. Met $ 50 miljoen aan verbeteringen, waaronder de toevoeging van een Starbucks®-winkel en verbeterde restaurant-, bar- en entertainmentopties, is Norwegian Joy een welkome aanvulling voor gasten die willen cruisen op een schip van wereldklasse op een van ‘s werelds meest geliefde bestemmingen.”

Na het Alaska-seizoen vaart Norwegian Joy naar Los Angeles om daar in de winter van 2019/2020 cruises met een eersteklas, ultramodern cruiseschip aan te bieden naar de Mexicaanse Riviera en het Panamakanaal.

De nieuwe routes van Norwegian Joy zijn te boeken vanaf 24 juli 2018 op de website.

 

 

Ontdek Australië en Azië met Norwegian Jewel en Jade

Ook Norwegian Jewel ondergaat een renovatie voordat het schip terugkeert voor een derde seizoen cruises vanuit Honolulu, Papeete, Sydney, Auckland, Singapore, Hong Kong en Tokyo (Yokohama). Om het aanbod van Norwegian Cruise Line in deze regio te versterken, biedt Norwegian Jade in de winter van 2019/2020 afvaarten in Zuidoost-Azië vanuit Singapore en Hong Kong naar populaire bestemmingen zoals Phuket, Langkawi, Penang, Bangkok (Laem Chabang), Ho Chi Minh-stad (Phu My) en Ha Long Bay. Daarnaast zal Norwegian Jade verschillende unieke routes aanbieden via het Suezkanaal en de Indische Oceaan met bestemmingen in Griekenland, Israël, Jordanië, de Verenigde Arabische Emiraten, de Malediven, India, Sri Lanka en Thailand.

Met de inzet van Norwegian Jewel en Jade in deze regio profiteert Norwegian Cruise Line van de Australische cruisemarkt, welke een van de grootste cruisemarkten ter wereld is. Daarnaast behoort Australië tot een van de meest populaire cruisebestemmingen.

Norwegian Spirit vaart in de zomer van 2020 in China

Met de inzet van Norwegian Spirit vanaf zomer 2020 blijft Norwegian Cruise Line de Chinese cruisemarkt bedienen. Voorafgaand ondergaat Norwegian Spirit een eerder geplande revitalisering volgens het Norwegian Edge® vlootrenovatie-programma. In februari 2020, wanneer het schip van Europa naar Azië vaart, worden er nog een aantal exclusieve tussenstops gemaakt in onder andere Zuid-Afrika, Mauritius, de Seychellen en de Malediven.

“De snelgroeiende eisen in onze kernmarkten wereldwijd en de record brekende prestaties van Norwegian Bliss, blijven onze verwachtingen overtreffen”, aldus Frank Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “Wij spelen in op de strategische voordelen van onze groeiende vloot door onze inzetmogelijkheden te vergroten in sterk presterende markten, die nog niet of onvoldoende worden bediend om zo aan de eisen van ons wereldwijde klantenbestand te voldoen en hogere rendementen voor onze aandeelhouders te genereren.”

De nieuwe routes van Norwegian Pearl, Jewel, Jade zijn vanaf 31 juli 2018 te boeken via de website. De routes van Norwegian Spirit zullen vanaf 6 augustus 2018 boekbaar zijn.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.