Lonely Planet Cultuurroutes

Voor veel reizigers is cultuur dé reden om een stad of land te bezoeken. En om een bestemming eens door andere ogen te bekijken kun je een hele nieuwe blik op de lokale cultuur krijgen. In de nieuwe Lonely Planetgids, Cultuurroutes, staan 52 routes naar de mooiste culturele bestemmingen in de wereld. Lonely Planet Cultuurroutes verschijnt 4 september.

Beleef Parijs door de ogen van Ernest Hemmingway, ontdek de oude mythen en legenden tussen de wolkenkrabbers in Hongkong of laat je onderdompelen in de saunacultuur van Finland. De nieuwe Lonely Planetgids heeft voor 52 bestemmingen (voor elke weekend van het jaar één) verassende routes samengesteld waarin je de cultuur op een hele andere manier kan beleven. Elke route is zo gemaakt dat het past in een weekend of een trip van een paar dagen.

 

 

Een inspirerende reisgids vol met tips van experts en locals, prachtige foto’s, handige kaarten en praktische tips voor je reis en verblijf. De hele wereld komt aan bod van het vintage Hollywood in Los Angeles en het design in Kopenhagen, tot de Sovjet kunst in Bulgarije en de Taiwanese folklore.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.