SANDEMANs en Interrail werken samen om reizigers een ware lokale ervaring te bieden

SANDEMANs NEW Europe en Interrail hebben de krachten gebundeld in een nieuwe samenwerking, waarbij Interrail Pas houders 20% korting krijgen op de unieke walking tours van SANDEMANs.

SANDEMANs biedt gespecialiseerde tours aan tegen een vast tarief, evenals een uniek model van gratis tours gebaseerd op fooien, waarmee deze binnen de verwachtingen en het budget van iedere reiziger passen. Met een Interrail Pas is het mogelijk om meerdere bestemmingen in Europa per trein te bezoeken: reizigers van alle leeftijden kunnen tot maximaal 30 landen bezoeken, waarbij ze onderweg toegang hebben tot extra voordelen en kortingen. Met de walking tours van SANDEMAN’s krijgen Interrailers nu de perfecte mix van geschiedenis, cultuur, lokale tips en entertainment in een aantal van de mooiste steden in Europa.

 

 

Met meer dan 90 verschillende tours en 500 dagelijkse tourgroepen in 17 Europese steden, biedt SANDEMANs al zijn tours aan in het Engels en Spaans, en in sommige gevallen in het Duits. SANDEMANs tour bestemmingen zijn een perfecte match met de meest populaire treinbestemmingen onder Interrailers, zoals Amsterdam, Berlijn, Barcelona en Parijs. Reserveringen voor tours kunnen worden gemaakt zodra klanten hun Interrail Pas hebben geboekt of op een later moment, via de website en de gratis Interrail Rail Planner App (meer dan 2 miljoen downloads).

 

 

Stephanie Taylor-Carrillo, Partner Relations and Communications Director bij SANDEMANs NEW Europe zegt: “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met Interrail. In de 15 jaar dat we in Europa opereren hebben we een groot aantal Interrail reizigers zien deelnemen aan onze tours. We vinden het geweldig dat we deze gasten nu extra voordeel kunnen geven en de vanzelfsprekende band tussen Interrail en SANDEMANs nog sterker kunnen maken.”

Silvia Fischer, Sales & Marketing Director bij de Eurail Group, het bedrijf achter de Interrail Pas, zegt: “Bij Interrail stellen we ons ten doel om onze klanten extra voordelen te bieden zodat hun reis een onvergetelijke ervaring wordt. Een connectie maken met de lokale cultuur en bevolking is onmisbaar voor veel Interrailers, dus we zijn zeer verheugd om SANDEMANs te verwelkomen als partner van Interrail. Het geeft onze reizigers de mogelijkheid om een unieke kant te zien van populaire bestemmingen in Europa”.

Brenda van Leeuwen, CEO van het officiële verkoopkanaal van de Interrail Passen zegt: “We zijn heel blij dat we de samenwerking met SANDEMANs zijn aangegaan, omdat hun unieke lokale tours een aanvulling bieden op onze reisproducten. Ons doel is om onze klanten meer te bieden dan enkel een pas, zodat hun Interrail trip een volledige reiservaring wordt, met een groot aantal extra voordelen om uit te kiezen en van te profiteren”.

Interrail Passen kunnen vanaf 11 maanden van tevoren worden besteld en zijn online te koop op de website en via de Europese spoorwegen. Voor meer informatie over de Interrail producten, kijk op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.