GetYourGuide en Interrail gaan Europees samenwerkingsverband aan

Van wandeltochten door het oude Rome tot toegangsbewijzen om de wachtrijen voor de Sagrada Familia te omzeilen: houders van een Interrail-pas krijgen toegang tot meer dan 17.000 tours en rondleidingen in Europa via de website en de Rail Planner-app.

Dankzij een samenwerking met GetYourGuide, hét boekingsplatform voor toeristische activiteiten, kunnen houders van een Interrail-pas nu meer dan 17.000 activiteiten in Europa, zoals tours en rondleidingen, tegen een gereduceerd tarief reserveren via de kanalen van Interrail.

 

 

Interrail biedt klanten de keuze uit een complete reeks van passen die garant staan voor een grenzeloze reiservaring in 30 Europese landen. Het bedrijf heeft een boekingstool in zijn reserveringsproces geïntegreerd, zodat klanten een selectie kunnen maken uit het overweldigende aanbod van GetYourGuide: van speciale toegangsbewijzen om wachtrijen voor bezienswaardigheden over te slaan tot wandeltochten op maat die door een lokale expert zijn samengesteld. Een tochtje met een heteluchtballon maken over de heuvels en wijngaarden van Toscane? Mountainbiken in de Algarve met een lokale gids? Met een lokale chef-kok de geheimen van de Franse cuisine doorgronden in het hart van Parijs? Bij GetYourGuide en Interrail kun je terecht voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

 

 

Dankzij de samenwerking met GetYourGuide profiteren Interrail-klanten van een volledig geïntegreerde reiservaring, van de planningsfase tot de activiteiten op hun bestemming. Deze activiteiten zijn te boeken vanaf het moment dat zij hun Interrail-pas hebben besteld: via de website en de gratis Interrail Rail Planner-app.

GetYourGuide biedt passagiers van Interrail de flexibiliteit om tours en activiteiten te plannen wanneer dat hen het beste uitkomt, of dat nu twee jaar van tevoren is of minder dan 24 uur voor aanvang. Voor de meeste tours en bezienswaardigheden zijn papierloze entreebewijzen verkrijgbaar: gebruikers kunnen simpelweg een QR-code op hun smartphone laten scannen.

Tao Tao, COO van GetYourGuide zegt over de nieuwe samenwerking: “Om sterke samenwerkingsverbanden aan te gaan zoeken we altijd naar bedrijven die de huidige en toekomstige wensen van moderne reizigers perfect aanvoelen. Interrail staat voor onbeperkt reizen in Europa. Daarom zijn we enorm blij met deze samenwerking. We zien ernaar uit om onze klanten nog betere reiservaringen te bieden.“

Silvia Fischer, directeur Sales & Marketing bij de Eurail Group, het bedrijf achter de Interrail-passen: “We vinden het geweldig om samen te werken met het uiterst innovatieve en klantgerichte GetYourGuide. Hierdoor kunnen wij voorzien in de behoeften van onze internationale klanten met een groeiend aanbod van voordelen en kortingen voor bestemmingen in heel Europa. Zo kunnen klanten hun eigen unieke verhaal samenstellen. We streven ernaar om de reiservaring van klanten toegevoegde waarde te geven, zodat ze Europa optimaal kunnen verkennen, van de planningsfase tot de reis en hun activiteiten op de bestemming.”

Brenda van Leeuwen, CEO van Interrail.eu, het officiële verkoopkanaal voor de Interrail-passen: “Dankzij deze samenwerking kunnen onze klanten hun Interrail-reizen via onze website aanvullen met tours en activiteiten die aansluiten op hun unieke traject en daarbij profiteren van lagere tarieven. Onze diensten sluiten perfect op elkaar aan en deze combinatie voegt dan ook een tastbare meerwaarde toe aan onze bestaande samenwerkingen op het gebied van onder meer accommodaties en verzekeringen.”

Interrail-passen kunnen tot 11 maanden van tevoren worden besteld via de website en lokale Europese spoorwegmaatschappijen. Meer informatie over het productaanbod van Interrail is te vinden op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.