Spannende augmented reality speurtocht ‘De Vloek van het Vuur’

Eindhoven247 introduceert samen met Dutch Rose Media een bijzondere belevingsspeurtocht in de binnenstad van Eindhoven, waarbij de geschiedenis via augmented reality tot leven komt. Het industrieel erfgoed van Eindhoven heeft als basis gediend voor deze gratis te downloaden route.

Op een unieke manier de binnenstad van Eindhoven ontdekken. De speurtocht-app De Vloek van het vuur maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van augmented reality. Met augmented reality voeg je extra beleving toe aan de wereld om je heen. De geschiedenis van de luciferfabrieken, stadsbranden, de oorlog en andere duistere tijden komt tot leven, gewoon met je smartphone of tablet. Je hebt geen speciale bril nodig. Je hebt voldoende aan de sensoren en de camera die al in de smartphone aanwezig zijn.

 

 

De augmented reality speurtocht is met name bedoeld voor gezinnen met kinderen, die zo op een speelse manier een stukje geschiedenis van de stad leren kennen. De route start bij Brandstore Eindhoven en is uitgestippeld door een van de enthousiaste stadsgidsen van Eindhoven247. “Het is een mooie aanvulling op onze groepsprogramma’s met gids. Eindhoven247 heeft hiermee een prachtig aanbod voor alle doelgroepen om de stad op een originele en bijzondere manier te kunnen ontdekken” aldus Eric Boselie, directeur Eindhoven247 B.V.

 

 

‘De Vloek van het Vuur’ is gratis te downloaden via de App of Play Store in de overkoepelende app ‘Hidden Tracks – Eindhoven City’.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.