Charlie’s Travels start uniek reisavontuur

Off the beaten track Afrika specialist Charlie’s Travels start een uniek project ‘Africa inside out’ voor het ontwikkelen van nieuwe reisroutes door Afrika en het creëren van verhalen over in totaal 13 landen. Met een team van 5 content creators zal frontman Charles Witlox – tevens oprichter van het bedrijf – in 12 maanden 13 Afrikaanse landen aan doen om het echte Afrika in beeld te brengen en op zoek te gaan naar nieuwe reisbelevingen voor avonturiers als hemzelf. Het avontuur is te volgen op de social media kanalen van Charlie’s Travels.

De Grote Trek

De Grote Trek

Van Nairobi naar Kaapstad

De 12 maanden durende expeditie ‘Africa inside out’ van Charlie’s Travels zal 13 landen aandoen: Kenia, Uganda, Rwanda, Tanzania, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Mozambique, Lesotho en Swaziland. Een team van 5 content creators zal in een four-wheel drive de vlakten en gebergten trotseren, op zoek naar het echte Afrika en het uitzetten van nieuwe reisroutes. Belevingen die niet in de Lonely Planet staan, maar die off the beaten track gaan en later door vrienden, families en koppels bij het reisbureau geboekt kunnen worden.

 

 

Avontuur uit een jongensboek

Charlie’s Travels is dé reisspecialist als het gaat om op maat gemaakte off the beaten track-ervaringen in Afrika. Het verhaal achter het bureau Charlie’s Travels leest als een jongensboek: na zijn studententijd besluit oprichter Charles Witlox reizen door Afrika te organiseren. Van lustrumreizen voor jaarclubs, tot unieke reisbelevingen voor koppels en families, alles op maat en afgestemd op de wensen van de reiziger. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal reislustig team van 29 man, opererend vanuit de jungle villa in Nairobi, Kenia.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.