Nederlanders brengen gezelligheid mee naar camping

Nederlanders decoreren tijdens een vakantie hun tent en dat is iets waar menig toerist jaloers op is, volgens Flower Campings. Elke vakantieperiode zien medewerkers van de Franse campinggroep toeristen uit heel Europa. Degene die opvallen zijn de Nederlanders. De achterklep gaat open en uit de auto komen slingers, kaarsen en kussens.

Er zijn weer nieuwe Nederlanders gearriveerd! Zij investeren in hun verblijfplaats op de camping. Deze geven ze een persoonlijke touch, allemaal onder het mom van gezelligheid. Het is niet voor niets dat enkel de Nederlanders dit heerlijke woord kennen! Flower Campings daagde dit vakantieseizoen Hollandse ‘’amateur’’ decoreerders en kampeerliefhebbers uit om op camping Le Bel Air een lodge te pimpen en deze drie lodges kunnen vanaf deze zomer geboekt worden.

 

 

Het Nederlandse talent

Volgens Paul Combes, manager van Flower Campings, branden lichtjessnoeren en lantaarns op de terrassen van de chalets en stacaravans waar Nederlanders logeren. Eenmaal binnen gooien zij de kussens met vrolijke printjes op de bank en stallen zij op een bord de thuisgebakken taart. Kleurrijke slingers worden tussen de tenten gespannen en zo creëert de Nederlander in een kwestie van 10 minuten een nog gezelliger vakantieverblijf.

 

 

Daarnaast is er vanuit Nederland, weet Paul Combes, een sterke interesse voor alles wat te maken heeft met interieur, design en DIY. Altijd als hij voor beurzen en meetings naar Nederland komt is hij verrast door het Nederlandse oog voor interieurdetails. In cafés is het bijzonder gezellig en in de kleinste dorpen vind je de leukste deco-winkels. De uitstraling van Nederlandse creaties is volgens Paul gezelligheid met een moderne touch. Dit past goed bij Flower Campings, waar ze altijd bezig zijn met innoveren om alle gasten steeds weer te voorzien van een fantastisch verblijf.

Pimp je tent project

Voor het ‘’Pimp Je Tent’’ project nodigde Flower Campings drie Nederlandse duo’s uit om een Sweet Flower lodge te pimpen. De locatie ‘Île de Ré’, is specifiek gekozen op basis van drie elementen.

1. Parel in de oceaan ‘’camping Le Bel Air’ ligt op het Franse eiland Île de Ré, aan de Atlantische oceaan. De camping is de perfecte uitvalbasis om het idyllische eiland te ontdekken. Op fietsafstand liggen er mooie dorpjes, met kleurrijke luiken en begroeide steegjes met moderne interieurzaakjes, typische vissersdorpjes en witte stranden.
2. De Camping: Le Bel Air is kleinschalig en heeft een goede mix van glamping accommodaties.
3. De Sweet Flower Lodge bestaat voor 100% uit hout en textiel. Dit is de lodge waar de camping het meest trots op is. De drie Nederlandse duo’s hebben zich ingezet om deze lodge nog gezelliger te maken. En het resultaat mag er wezen!

De 3 lodges

Sweet Flower Vélo

Op Île de Ré wordt er gefietst door de prachtige natuur die het eiland kent. Deze elementen zijn terug te zien in het design van de lodge. Wordt wakker en neem plaats op de schommel op de veranda met een verse jus en een versgebakken croissant en drink ‘s avonds een Frans glas wijn op de bank met kaarsen aan. Op dit groene plekje is een gezellige vakantie gegarandeerd!

Sweet Flower Bohème

Waarom nieuwe decoraties kopen als er tweedehands ook prachtige elementen te vinden zijn? De recycle lodge is helemaal opgebouwd uit tweedehands spullen en kunstwerkjes van over de hele wereld. Niet nodig om een wereldreis te maken want in deze lodge is er telkens iets nieuws te ontdekken!

Sweet Flower Tulipe

Gek op bloemen? Kies voor de Flower Lodge. De ingang is versierd met schelpen die op het strand van Île de Ré gevonden zijn en binnen zien we een stukje van Holland in Frankrijk: tulpen! Met een bijpassend dekbed kan het bloemenfeest beginnen: op naar Île de Ré!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.