Norwegian Cruise Line uitgeroepen tot ‘Europa’s meest toonaangevende cruise-line’

Norwegian Cruise Line is tijdens de feestelijke uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards in Athene onderscheiden als ‘Europe’s Leading Cruise Line’. Het is de 11e keer op rij dat de cruiserederij deze award is toegekend, waarbij Norwegian Cruise Line negen andere vooraanstaande cruisemaatschappijen achter zich laat.

Norwegian Getaway

‘We zijn ontzettend blij dat we opnieuw zijn uitgeroepen als leider in de reisindustrie door de World Travel Awards en om voor de elfde opeenvolgende keer de onderscheiding ‘Europe’s Leading Cruise Line’ te winnen’, zegt Kevin Bubolz, Vice President en Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line. ‘We willen alle reisprofessionals die voor ons hebben gestemd hartelijk bedanken. Wij willen blijven excelleren in het aanbod onvergetelijke vakantiebelevingen voor onze gasten aan boord.’

 

 

De World Travel Awards worden sinds 1993 erkend en hoog gewaardeerd door bedrijven en organisaties die actief zijn in de internationale reis- en toerisme-industrie. De jaarlijkse prijzen worden toegekend op basis van de stemmen van duizenden reis- en toerisme professionals uit de hele wereld die hiermee hun waardering uitspreken over de service en producten van reisorganisaties.

 

 

De zestien schepen van Norwegian Cruise Line varen een divers aanbod van routes, van de Caribbean tot het Panamakanaal, Europa, Zuid-Amerika en de Middellandse Zee, of in Australië en het Verre Oosten. Op alle reizen is Norwegian’s exclusieve ‘Premium All Inclusive’-concept van toepassing, waarmee de passagiers genieten van een brede selectie van alcoholische en non-alchoholische dranken, speciale koffies tijdens de maaltijden, fooien en 60 minuten gratis Wifi die zijn inbegrepen in het tarief.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.