5 tips voor het plannen van de perfecte huwelijksreis

Wat volgt er na de droombruiloft? Precies, de langverwachte huwelijksreis! Om het een onvergetelijke ervaring te maken is een goede voorbereiding een absolute vereiste. Uiteraard begint dit bij het kiezen van de perfecte bestemming. Waar willen jullie heen als pasgetrouwd stel? Wanneer willen jullie reizen? Wanneer moeten jullie boeken?

Genoeg om over na te denken, terwijl er ook nog een bruiloft geregeld moet worden. Geen zorgen! Emirates heeft een lijstje met vijf praktische tips om ervoor te zorgen dat jullie eerste reis als newly-weds niets minder dan perfect en onvergetelijk wordt. Lees en ontstress!

Tip 1: Het kiezen van de bestemming

Waar wil je naartoe op reis? Waar op de wereld wil je een onvergetelijke tijd beleven en bijkomen van het te gekke feest én alle pré-huwelijksstress? De betoverende eilanden in de Indische Oceaan zijn altijd een goed idee, of dit nou paradijselijk Mauritius, de magische Malediven of de luxueuze Seychellen zijn. Niet zo’n fan van al dat zand en opzoek naar meer avontuur? Wat denk je dan van een safari in Zuid-Afrika? Met een backpack door de jungles van Cambodja? Of wil je comfortabel één van de langste non-stop vluchten ervaren en de originele filmsets van Lord of the Rings in Auckland, Nieuw-Zeeland bezoeken? De keuze is reuze!

 

 

Tip 2: De beste reisdata & boekingsperiode

Zodra de bestemming bekend is moet de juiste data geprikt worden. Hierbij is het belangrijk om goed naar het klimaat van de bestemming te kijken. Voor de eilanden in de Indische Oceaan valt de beste reisperiode tussen januari en april, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika kun je ideaal om te bezoeken tijdens onze herfst en winter maanden en voor landen in Azië zit je eigenlijk het hele jaar goed.

 

 

Hoe eerder, hoe beter – dit principe geldt voor alle vakantieboekingen, maar zeker voor een huwelijksreis. Dit is namelijk de enige manier om er zeker van te zijn dat zowel vluchten als het droomhotel beschikbaar zijn. Net als dat een bruiloft ver van tevoren gepland wordt is het verstandig ook de huwelijksreis op tijd te plannen en uit te stippelen om zo een onvergetelijke vakantie te ervaren.

Tip 3: Upgrade your honeymoon

Koppels die hun droombruiloft plannen willen natuurlijk alleen het beste voor deze speciale dag. Hetzelfde geldt voor de droomreis. En wat past hier nou beter bij dan een vlucht in de Business Class of First Class van Emirates?

Bij Emirates begint het vakantiegevoel al voorafgaand aan de vlucht met de exclusieve Emirates chauffeur Drive Service. Alle passagiers die Business- of First Class vliegen kunnen ervoor kiezen om thuis te worden opgehaald om naar de luchthaven te worden gebracht. Ook bij thuiskomst wordt deze service verzorgd door Emirates. Tijdens het wachten voor vertrek kun je genieten van heerlijk eten en drinken in één van de Emirates lounges in het netwerk. Eenmaal aan boord kun je gebruik maken van de unieke ervaring van de Onboard lounge in de A380 toestellen – een lounge op de bovenste verdieping van het vliegtuig waar champagne, cocktails, canapés en andere verfrissingen gedurende de gehele vlucht worden geserveerd. Gratis Wi-Fi is aanwezig en het entertainment programma ice, met meer dan 3.500 kanalen en bekroond tot ‘World’s Best Inflight Entertainment’, verzorgt een groot aanbod aan vermaak. Om fris en fruitig op je bestemming aan te komen, hebben First Class passagiers de mogelijkheid om van de unieke Emirates Shower Spa gebruik te maken – een echte once-in-a-lifetime experience op 12km hoogte in de lucht.

Tip 4: Planning van activiteiten

Het allerbelangrijkste tijdens zo’n reis is voor honeymooners toch wel het ‘gewoon’ samen zijn. Maar dit kan op meerdere manieren, ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld met de kleurrijke vissen en koraalriffen van de Indische Oceaan. Of begin de dag met een prachtige zonsopgang van hoog op een bergtop, kijkend hoe de jungle langzaam wakker wordt. Op zoek naar romantiek? Beter dan een diner bij kaarslicht in het midden van de woestijn, terwijl jullie de gehele nacht op zoek gaan naar vallende sterren, wordt het toch bijna niet.

Tip 5: Pak je koffer!

Voor een diverse huwelijksreis moet de koffer goed ingepakt worden. Een paar belangrijke punten voor op de lijst: zwemkleding, zonnebrand, een feestelijke outfit voor de diners, een pareo voor de strandwandelingen en voor een excursie of wandeling zijn goede wandelschoenen een absolute must. Wat je ook in je koffer stopt, met Emirates mag je altijd genoeg meenemen. Voor de drie verschillende classes geldt: 50kg in First, 40kg in Business en 35kg in Economy Class.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.