Eerste Casa Cook buiten Europa opent op Mauritius volgend jaar

Thomas Cook en Neckermann Reizen kondigen aan dat in de winter van 2019 de eerste Casa Cook buiten Europa geopend wordt, op het paradijselijke Mauritius.

Het 130 kamers tellende hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het is gelegen in Turtle Bay, een schilderachtige plek aan de noordwestkust van het eiland. Casa Cook Mauritius ligt direct aan het strand en opent eind volgend jaar haar deuren. Het hotel beschikt over een reeks aan het water gelegen swim-up-kamers.

 

 

Het meerdere malen bekroonde hotelontwerp van Casa Cook-hotels zal ook hier zijn bekende stijl voortzetten, waarbij lokale materialen worden gebruikt en het hotel volledig in de omgeving past met veel hout en steen. Opvallend zijn bijvoorbeeld de indrukwekkende houten shutters voor de ramen van de kamers.

 

 

Casa Cook Mauritius heeft een ultramoderne fitnessruimte, een grote spa en een restaurant met bar aan het strand die de hele dag hoogwaardige lokale specialiteiten en internationale moderne gerechten serveren in een ontspannen omgeving.

Casa Cook, werd drie jaar geleden gelanceerd met de opening van het eerste hotel op het Griekse eiland Rhodos. Daarna volgde Kos en aan het einde van deze zomer opent het derde hotel op Kreta, in het pittoreske Chania. Het vierde hotel mag volgend jaar zomer haar deuren openen op Ibiza. De collectie van laid-back, design lifestyle hotels is wereldwijd erkend als een van de meest opwindende nieuwe hotelmerken en heeft prijzen gewonnen voor het ontwerp en het concept van prestigieuze industriële organisaties.

Casa Cook is bedacht door Thomas Cook en Neckermann Reizen om een ​​nieuw publiek aan te trekken voor de traditionele pakketreisvakantie en sinds de lancering is meer dan 90% van de klanten die in Casa Cook verblijven nieuw voor het vakantiebedrijf. Casa Cook realiseert ook de hoogste klanttevredenheid. Met deze hotels maken de reisorganisaties hun belofte, van het leveren van authentieke, alternatieve vakanties voor mensen met een veeleisend oog voor design, waar.

Carola Hoekstra, Managing Director van Thomas Cook Nederland zegt: “Elke Casa Cook die we hebben geopend, heeft een nieuwe standaard gezet op die vakantiebestemming. Mauritius wordt al gezien als een high-end, premium vakantiebestemming met veel geweldige hotels, maar we hebben er alle vertrouwen in dat wanneer Casa Cook wordt geopend, dit ook hier een toonaangevend hotel gaat worden”.

Het team dat aan het nieuwe hotel werkt, is Common Architecture, een in Durban gevestigde praktijk waarvan de terughoudende stijl zich richt op duurzaamheid en gevoel voor de omgeving.

In 2017 won Casa Cook Kos zes prijzen bij de Hotel Design Awards, waaronder de Award voor het Beste Hotel. Casa Cook Rhodos was ook een doorslaand succes en won Awards voor het beste Hotel Restaurant en beste Suite in de Ahead Awards. In juni 2017 ontving Casa Cook Rhodos een certificaat van Excellence op Trip Advisor en Casa Cook Chania is al getipt als een van de populairste hotelopeningen van dit jaar.

Casa Cook is een van de acht eigen hotelmerken van Thomas Cook; deze bevatten o.a. de premium familie resorts van Sunwing en de adult-only resorts van Sunprime en de onlangs gelanceerde Cook’s

Club-hotels, het zusje van Casa Cook, speciaal voor het lagere segment die een urban lifestyle aan het strand bieden.

Bananen

Bananen

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.