Turkish Airlines overbrugt twee continenten en verbindt culturen met touristanbul

Turkish Airlines, de maatschappij die naar meer landen vliegt dan welke andere luchtvaartmaatschappij ook, biedt met touristanbul een gratis overstapservice voor alle Turkish Airlines-passagiers van internationale transits die via Istanbul vliegen met een tussenstop van 6 tot 24 uur. Sinds de lancering in 2009 hebben al bijna een kwart miljoen passagiers tijdens hun tussenstop van Istanbul genoten.

Met veel trots geeft Turkish Airlines haar passagiers een geweldige en innovatieve ervaring, waarbij de typische Turkse gastvrijheid zoals altijd centraal staat. De aanvullende toeristische dienst touristanbul is een van de unieke producten en services waarmee de nationale luchtvaartmaatschappij verwachtingen overtreft. De service is inclusief transfers, toegang tot historische bezienswaardigheden en een selectie gerechten uit de beroemde Turkse keuken. Zo vangen passagiers een glimp op van de gevarieerde geschiedenis en culturele samensmelting die Istanbul een levendige en charmante stad maken.

 

 

Alle passagiers met een internationale transit van Turkish Airlines via Istanbul en een tussenstop van 6 tot 24 uur kunnen van touristanbul gebruikmaken. De tours vertrekken dagelijks vanaf de hoteldesk op Istanbul Atatürk Airport. De tours duren van 8.30 tot 11.00 uur, van 09.00 tot 15.00 uur, van 09.00 tot 18.00 uur, van 12.00 tot 18.00 uur en van 16.00 tot 21.00 uur. Het programma bevat veel bezienswaardigheden, zoals het Topkapıpaleis, de Sultan Ahmet-moskee, de Hagia Sophia, de Grote Bazaar, de Galatatoren, het Dolmabahçe-paleis en nog veel meer.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.