Vanaf deze winter van Groningen naar Antalya met Corendon

Corendon introduceert twee nieuwe labels: ‘Premium Selection’ voor de beste vier- en vijfsterrenhotels per bestemming en ‘Charme’ voor kleinschalige, charmante accommodaties. Met de toevoeging van deze labels vergemakkelijkt Corendon de zoektocht naar de perfecte vakantie.

Daarnaast presenteert Corendon in haar Nederlandse vliegtuigen een Comfortzone waarin de passagier 12 centimeter extra beenruimte wordt geboden. Vanaf deze zomer kan de reiziger vertrekkend vanaf Schiphol gebruikmaken van een nieuw Priority pakket, wat zorgt voor meer comfort en gemak op de luchthaven. En tot slot vliegt Corendon vanaf komende winter ook vanaf Groningen naar Antalya.

 

 

Premium Selection en Charme

Om de zoektocht naar een vakantie voor de klant nóg makkelijker te maken, heeft Corendon de labels ‘Premium Selection’ en ‘Charme’ in het leven geroepen. Onder Premium Selection vallen de beste vier- en vijfsterrenhotels uit het Corendonaanbod. De hotelselectie is gemaakt op basis van kwaliteit, gastvrijheid en een hoog serviceniveau. Daarnaast zijn uiteraard ook de klantbeoordelingen in de selectie meegenomen. De hotels met het ‘Charme’ label zijn kleinschalig, gastvrij, charmant en bijzonder sfeervol. Of het nu om een boetiekhotel, appartementencomplex of een designhotel gaat; iedere accommodatie binnen dit label biedt een persoonlijke service en intieme sfeer aan.

 

 

Comfortzone

Sinds deze maand biedt Corendon Dutch Airlines voorin in ieder vliegtuig een Comfortzone. De comfortzone is onderdeel van Economy Class en bestaat uit vijftien stoelen met extra beenruimte. Elke comfortstoel heeft gemiddeld 87 centimeter beenruimte wat circa 12 centimeter scheelt met een standaardstoel. De comfort stoelen zijn vooraf online te reserveren en kosten tussen de 17 en 22 euro per persoon, afhankelijk van de rij en bestemming.

Priority pakket

Corendon biedt vanaf deze zomer een Priority pakket aan. Dit pakket zorgt voor meer comfort en gemak bij vertrek vanaf luchthaven Schiphol. Het pakket geeft voorrang bij het inchecken, bij de security check en bij het aan boord gaan van het vliegtuig. De koffers van de vakantiegangers met een Priority pakket worden op de bestemming als eerste op de band geplaatst. Het pakket kost 29 euro per persoon.

Vanuit Groningen deze winter naar Antalya

In november 2018 is het mogelijk om ook in het winterseizoen met Corendon naar Antalya te vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. Dit is voor het eerst dat Antalya buiten het zomerseizoen als bestemming wordt aangeboden vanaf Groningen Airport Eelde. Als de resultaten voor de maand november goed zijn, overwegen we ook later in het winterseizoen de vluchten voort te zetten. Reizen naar Antalya zijn vanaf nu te boeken via de website of het reisbureau.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.