Origineel moederdag cadeau: een verrassingsstedentrip

Zondag is het dé dag om jouw moeder te verrassen. Met een klein cadeautje, een lief gebaar of met een heel bijzondere cadeau: een verrassingsstedentrip. Doordat de bestemming een verrassing is, leven jullie samen naar de reis toe. Win-win: je moeder krijgt een onvergetelijk weekend en jij profiteert hier ook nog zelf van mee.

srprs.me is een Nederlandse aanbieder van verrassingsreizen. Als je een stedentrip bij deze reisorganisatie boekt, selecteer je een datum en kies je tussen vliegtuig of auto. Het is ook mogelijk om te kiezen tussen Noord, Oost, Zuid en West Europa en je mag eventueel ook drie bestemmingen uitsluiten. Dit is natuurlijk handig, bijvoorbeeld als je moeder houdt van meer luxe of als ze net in Valencia is geweest. Op deze manier regelt de reisorganisatie de perfecte stedentrip voor jou en je moeder.

 

 

Bovendien hoef je niet bang te zijn dat ze dit niet aandurft, want 54% van de moeders geeft aan het leuk te vinden om op verrassingsstedentrip te gaan. Dit blijkt uit het onderzoek naar vakantievoorkeuren en reisgedrag dat PanelWizard uitvoerde in opdracht van srprs.me.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.