Bezoek de Rheingauer wijnweek

De Rheingauer wijnweek, zonder twijfel een van de highlights op de jaarlijkse evenementenkalender van de stad, opent van vrijdag 10 t/m zondag 19 augustus 2018, zijn poorten. Op de Schlossplatz in Wiesbaden en het Dern’sche Gelände staan dan alweer voor de 43e keer de wijn en sekt van ongeveer 100 wijnboeren uit Wiesbaden en de Rheingau centraal.

Van oudsher presenteert tijdens de Rheingauer wijnweek ook een partnerstad van Wiesbaden zich met geselecteerde producten.

Muzikaal programma

Zeker niet minder afwisselend is het culinaire aanbod en natuurlijk het muzikale programma op de drie podia, waarop bekende en populaire bands, maar ook jonge talenten van zich laten horen.

 

 

De Schlossplatz, het plein voor de Marktkerk en het Dern’sche Gelände veranderen ter gelegenheid van de Rheingauer wijnweek in een uitnodigend wijndorp, de langste wijnschenkerij ter wereld. De officiële openingsceremonie is op vrijdag 10 augustus om 17.00 uur op het grote podium voor het stadhuis.

 

 

Mer informatie op www.wiesbaden.de/weinwoche

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.