Met de kinderen naar Turkije

Als je met kinderen naar Turkije reist, wil je natuurlijk een onbezorgde vakantie hebben en van tevoren bekijken of de accommodatie, die je van plan bent te gaan boeken, wel kindvriendelijk is. Om ervoor te zorgen dat je een ruime keuze hebt en genoeg tijd om al je opties te bekijken, kun je het beste nu al beginnen met het plannen van je meivakantie of zomervakantie.
Als je eenmaal weet naar welke regio je wilt afreizen en wat voor een soort vakantie je met je gezin wilt gaan doorbrengen, kun je gemakkelijk een Turkije visum aanvragen, voor elk gezinslid apart.

Kinderbedjes

Een belangrijk punt om te bekijken is of er op de accommodatie in Turkije kinderbedjes aanwezig zijn. Meestal staat dit duidelijk aangegeven op de website, maar als je het echt zeker wilt weten, kun je natuurlijk ook altijd nog even een mailtje sturen of even bellen. De meeste hotels maar ook hostels hebben wel kinderbedjes en dat scheelt jou een hoop gesleep.

Natuurlijk kun je ook kijken wat de kinderkortingen zijn en of de restaurants een speciaal kinderbuffet hebben of dat ze in ieder geval eten serveren wat ook geschikt is voor kinderen. Als je je reis hebt uitgestippeld, is het wel zo handig om ook meteen even naar de site te surfen en tijdig en voordelig je visum voor je meivakantie en zomervakantie te regelen. Het invullen van het visum Turkije aanvraagformulier is zo gebeurd want dat kan in het Nederlands gedaan worden. Als je het betaalproces hebt afgerond, zul je binnen enkele uren al over je visum kunnen beschikken.

 

Lees ook dit artikel: Club Med herontdekt

 

Met je kinderen op pad gaan is natuurlijk hartstikke leuk maar je wilt zelf ook een beetje aan ontspanning toekomen. Zoek daarom even uit of het hotel, dat je van plan bent om te gaan boeken, ook kinderanimatie of activiteiten aanbiedt en of er voor jouw kleintje ook een geschikt zwembad aanwezig is. Controleer ook meteen of er in het hotel of tenminste in de buurt een arts aanwezig is, want met kinderen weet je het maar nooit.

 

 

Verder kun je ook nog onderzoeken wat er in de streek waar je je vakantie wilt gaan doorbrengen te beleven is, zodat je ook nog eventueel uitstapjes kunt gaan maken. Het lijken misschien allemaal maar kleine en logische dingen om aan te denken, maar er is niets zo vervelend als voor verrassingen komen te staan op het moment dat je op vakantie bent. Regel vooraf alles thuis en om problemen op de luchthaven te voorkomen, kun je via Turkijevisumaanvragen.nl voor alle leden van het gezin alvast een visum voor Turkije aanvragen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.