Air Transat onthult zijn veiligheidsvideo aan boord

Air Transat presenteert vol trots de nieuwe veiligheidsvideo, die vanaf vandaag beschikbaar is op alle vluchten. De video van drie en een halve minuut is ontworpen in samenwerking met studio Vallée Duhamel en neemt de kijker mee naar een speelse wereld zonder dat de belangrijkste boodschap uit het oog wordt verloren, namelijk veiligheidsprocedures aan boord.

“Onze missie, het dagelijks leven prettiger maken met vakanties, wordt in deze video uitgedragen met verwijzingen naar vakanties in Latijns-Amerika, Canada en Europa” zegt Geneviève LeBrun, vicepresident marketing bij Transat Tours Canada.

 

 

“De befaamde studio Vallée Duhamel heeft de atmosfeer aan boord weten te recreëren en te mengen met het vakantiegevoel, dit alles in zijn kenmerkende stijl. Omdat het geven van instructies over de veiligheid aan boord verplicht is, wilden wij een uniek, inspirerend en leuk element toevoegen om de interesse van de passagiers te wekken.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.