Air Transat verbetert maaltijdaanbod op trans-Atlantische vluchten

Air Transat verbetert met ingang van 1 mei op alle trans-Atlantische vluchten het maaltijdaanbod aanzienlijk. De Canadese luchtvaartmaatschappij, die in 2017 voor de 6e maal op rij werd gekozen tot Beste Leisure Airline van Noord-Amerika, streeft er continu naar haar reizigers de beste inflight ervaring te bieden.

Klanten tegemoet

“Bij Air Transat komen we zoveel mogelijk onze klanten tegemoet, dat zit in ons DNA,” aldus Jean-François Lemay, President-General Manager van Air Transat. “We zijn er zeker van dat de verbetering van ons menu aan boord van onze trans-Atlantische vluchten gewaardeerd wordt door gasten die deze zomer van plan zijn op vakantie te gaan naar Canada. Met deze nieuwe maaltijden zijn we in staat de inflight ervaring te verbeteren en de positie van Air Transat, als voorloper in vakantiereizen in Canada, te versterken. Wij beseffen dat het voor steeds meer reizigers een duidelijk voordeel is om zo’n kwaliteitsmenu te kunnen nuttigen. Daarom zijn wij zo trots op dit aanbod”.

 

 

Chef Menu Daniel Vézina

Air Transat is er trots op de zomereditie van het Chef Menu van Daniel Vézina, een bekende chef uit Quebec, te introduceren. Reizigers kunnen genieten van 2 nieuwe maaltijden met plaatselijke ingrediënten, bosbessen en gerookt vlees, en bovendien van 4 bekende favoriete gerechten en twee opties voor ontbijt. De nieuwe maaltijden, filet mignon van varkensvlees met bosbessen uit Quebec en kip cordon bleu gegarneerd met gerookt vlees, kunnen vanaf vandaag, naast de overige menu-opties van zomer 2018, vooraf besteld worden. Deze worden vanaf 1 mei geserveerd aan alle Club Class passagiers en zijn tegen betaling beschikbaar voor Economy Class reizigers.

 

 

“Gedurende mijn gehele carrière heb ik graag plaatselijke producten aangeboden en dat doe ik tot op de dag van vandaag: producten onder de aandacht brengen die mij aan het hart gaan”, legt Daniel Vézina uit. “Het is heel inspirerend voor een chef-kok om zichzelf voortdurend te vernieuwen binnen de beperkingen van de luchtvaartindustrie, zonder in te leveren op standaard en kwaliteit”, zegt hij ten slotte.

Vegetarisch

Het Chef Menu van Daniel Vézina bevat 2 vegetarische opties en wordt kosteloos aangeboden aan alle Club Class reizigers. In Economy Class worden de maaltijden en bijgerechten tegen de volgende prijzen aangeboden: €12 voor ontbijt en €20 voor lunch/diner. Reizigers kunnen alvast hun keuze doorgeven of hun maaltijd reserveren.

Nieuw en verbeterd Bistro Menu

Vanaf 1 mei hebben Economy Class passagiers aan boord van een Air Transat vlucht naar Europa opnieuw de keuze uit 2 warme maaltijden: kip met knoflook en gember kip met jasmijnrijst of Shanghai noedels gesauteerd met groentes in een Aziatische saus. Alle maaltijden zijn voorzien van een salade, zoete lekkernij en een glas wijn. Op vluchten van Europa naar Canada worden 2 nieuwe warme maaltijden aangeboden aan passagiers in de Economy Class: Provençaalse kip met orzo, broccoli en worteltjes en penne in rosésaus met mozzarella, zongedroogde tomaatjes en peterselie. Bij deze maaltijden wordt ook een salade, zoete lekkernij en een glas wijn geserveerd.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.