Het formule 1 seizoen is van start

Het Formule 1 seizoen is weer begonnen. Twee F1-races hebben inmiddels plaatsgevonden, te weten de Grand Prix van Australië en de Grand Prix in Bahrein. Op 13 mei a.s. zal de eerste Formule 1 race gereden worden in Europa; op het Circuit de Catalunya in Spanje. Peter Langhout Reizen uit Alphen aan den Rijn is één van de organisaties die reizen aanbiedt naar deze en andere Formule 1 wedstrijden in Europa.

Voor de organisatie van de Formule 1 reizen werkt Peter Langhout Reizen samen met GP Tours, een specialist op het gebied van Formule 1 reizen. Met het succes van Max Verstappen groeit de populariteit van reizen naar de Formule 1. GP Tours biedt al jarenlang reizen aan naar de Formule 1. Door de samenwerking met Peter Langhout Reizen zijn de busreizen nu extra uitgebreid.

 

 

Eugène Casteleijn, directeur van Peter Langhout Reizen, is blij met de samenwerking. “Ik ben zelf een groot liefhebber van de Formule 1 en naar mijn idee bieden de busreizen veel voordelen. Het is goedkoper dan een vliegreis en veel comfortabeler dan reizen met eigen vervoer. Het zijn complete packages, inclusief overnachtingen, tickets voor de Grand Prix en de transfers naar het circuit. Dus geen hoge parkeerkosten en mensen worden voor de deur afgezet.”

“Max Verstappen is HOT”, aldus Casteleijn. “Verstappen is zeer talentvol en volgens velen de meest veelbelovende coureur op dit moment. Het ligt in de verwachting dat hij dit jaar een aantal GP’s op zijn naam zal schrijven. Veel Nederlanders volgen de Formule 1 nauwgezet en echte liefhebbers willen het liefst live de wedstrijden kunnen volgen.”

 

 

De eerste Europese Grand Prix van het seizoen is in Spanje op het circuit van Catalunya (13 mei). Andere Europese Grand Prix op de Formule 1 kalender van dit seizoen zijn:

Wilt u één van deze wedstrijden bijwonen en live het succes van Max Verstappen volgen? Bekijk dan de speciale F1-arrangementen die worden aangeboden op de website van Peter Langhout Reizen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.