Tulpen Tours Holland biedt equivalent van wijnboer tours in Frankrijk

Tussen 21 april en 13 mei staan de Noord-Hollandse tulpenvelden vol in bloei. Via Tulip Tours Holland kunt u een tour boeken, waarbij u alle ins & outs leert over het productieproces van de tulpen. Tulip Tours Holland biedt op deze manier een ontzettend leuk én leerzaam Nederlands equivalent aan van de Franse wijnboertours.

Leerzaam en leuk

“Wij bieden tours aan die zowel leuk als leerzaam zijn” aldus Mike, de oprichter van Tulip Tours Holland. In plaats van een kijkje in de keuken van de wijnboer, neemt u nu een kijkje in de keuken van de bollenboer. Hier krijgt u uitleg over alle werkzaamheden rondom de bloembollen. En u krijgt natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om bijzondere, kleurrijke foto’s te maken!

Online boeken mogelijk

Aanmelden voor een tulpentour kan via de website van Tulip Tours Holland, Tulip Tours Holland. “We willen het de bezoekers graag makkelijk maken en op onze website kan men 24/7 reserveren”, aldus Mike.

 

 

Tulip Tours volop in ontwikkeling

Het is een aanrader om de Facebookpagina in de gaten te houden, want de medewerkers van Tulip Tours hebben nog genoeg ideeën voor de toekomst: wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan een tulpenplukveld, met picknicktafels, foodtrucks en een Engelse ijswagen. Lekker eten, genieten van het zonnetje en met een prachtige bos tulpen weer naar huis. Klinkt goed, toch?

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.