Portugal is de nr #1 vakantiebestemming voor families

Portugal blijkt de familievakantiebestemming bij uitstek. In 2017 zijn Portugal en Lissabon – als vakantiebestemmingen – én Martinhal Family Hotels & Resorts – als luxe familiehotel – meerdere malen in de prijzen gevallen. Zo is Portugal onder andere verkozen tot ‘World’s Leading Destination’ en Lissabon als ‘World’s Leading City Break Destination’ (World Travel Awards 2017).

Voor gezinnen die kiezen voor een citytrip Lissabon is er het stadshotel Martinhal Chiado dat diverse awards in de wacht heeft gesleept – waaronder die voor ‘Best European Hotel for Families’. Een perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip én quality time met het hele gezin.

Lissabon met kleine kinderen

Lissabon is een populaire bestemming, ook voor families. Bij het awardwinnende Martinhal Chiado kunnen gezinnen met kinderen hun hart ophalen middenin het centrum van de stad. Het hotel beschikt namelijk over extra ruime, stijlvol ingerichte appartementen voor het ‘home away from home’-gevoel. Omdat cultuursnuiven en rondstruinen in de stad voor de kleinste gasten vermoeiend kan zijn, is er de (gratis) Kids Club / Pyjama Club, een plek waar kinderen zich op hun gemak voelen en kunnen spelen, rusten of slapen terwijl vader en moeder samen een extra museum bezoeken of een hapje eten in de stad.

 

 

Probleemloos reizen met baby’s en kleine kinderen is de specialiteit van Martinhal waarmee ze in 2017 onder meer de award voor ‘Best European Hotel for Families’ (Family Traveller Awards) en ‘International Family Hotel’ (Smallish Design Awards) in de wacht sleepten. Daarnaast staat Martinhal Chiado op #1 in de TripAdvisor-lijst met hotels in Lissabon. Naast de Kids Club, biedt Martinhal verschillende babysit faciliteiten en is er de mogelijkheid om bij de babyconciërge speciale benodigdheden te reserveren, zoals deurbeschermers, flessenwarmers, babyfoons, draagdoeken, babybedjes en -badjes. Geen onnodig gesjouw met bagage maar blije baby’s en ouders.

 

 

Portugal #1 bestemming

Eind vorig jaar is Portugal door The World Travel Awards (de ‘Oscars’ van de reiswereld) uitgeroepen tot ‘World Leading Destination 2017’: de bestemming is hiermee het eerste Europese land dat deze onderscheiding gewonnen heeft. Portugal is een authentieke bestemming die geschiedenis, traditie, zon, natuur en gastronomie combineert met aantrekkelijke prijzen. De vliegvelden Lissabon en Faro liggen op nog geen 3 uur vliegen van Amsterdam en Portugal is met meer dan 3.000 zonuren een van de zonnigste bestemmingen van Europa. De accommodaties van Martinhal Family Hotels & Resorts zijn te vinden op vier locaties in Portugal: in Sagres en Quinta do Lago (beide in de Algarve), Cascais (aan de kust bij Lissabon) en in het oude centrum van Lissabon. Dit alles maakt Portugal een toegankelijke vakantiebestemming voor families met (kleine) kinderen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.