Een citytrip naar Portugal met kleine kinderen? Het kan!

Het is al even duidelijk, maar de aantrekkende economie zorgt voor een toename in het aantal vakanties. Daarbij is de consument in deze roerige tijd op zoek naar veilige bestemmingen, waar Portugal van profiteert.

Veilig op vakantie met het hele gezin in een oase van rust, comfort en luxe. Het gloednieuwe Martinhal Chiado (eind 2016) speelt hier handig op in. Het unieke familiehotelconcept van het merk Martinhal Family Hotels & Resorts biedt in hartje Lissabon een comfortabele verblijfslocatie voor het hele gezin. Het hotel voor grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen, mét kidsclub, vormt de perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip mét jong en oud in het indrukwekkende Portugal.

 

LEES OOK DIT: 8 x doen in Lissabon

 

Een stedentrip met het hele gezin

Veel mensen zien het niet voor zich, een stedentrip met het hele (jonge) gezin. Martinhal Lisbon Chiado Family Suites wil daar verandering in brengen. Het unieke familiehotelconcept van de keten Martinhal Family Hotels & Resorts, biedt middenin Lissabon een oase van rust voor jong en oud. De keten richt zich op luxueuze vakanties voor gezinnen met kinderen, met de daarbij behorende voorzieningen en activiteiten. Martinhal Lisbon Chiado scoort op onderstaande punten zo goed dat het de titel The World First City-Centre Elegant Family Hotel dik verdient.

Ligging: de wijk Chiado, in het hart van het oude Lissabon, is één van de mooiste en meest bruisende stadsdelen. Er zijn mooie winkelstraten, goede restaurants en de uitgaanswijk Bairro Alto is dichtbij. De grootste bezienswaardigheden van de Portugese hoofdstad liggen op loopafstand of zijn vanaf Chiado snel bereikbaar met de alom bekende trams.

 

 

Inrichting: kamers voor een volwassenen-kinderen-reisgezelschap. Dat betekent: gewone dubbel/twin kamers, luxe appartementen, kamers met twee slaapvertrekken en studio’s met stapelbedden. De badkamer en keuken hebben alles op maat voor kinderen: een trapje, een speciale wc-bril, hoge stoelen, plastic bekers, enzovoort.

Service: Martinhal Lisbon Chiado denkt en plant alles in functie van ‘familie’. Terwijl ouders en grootouders het prachtige Lissabon bezoeken worden de kinderen opgevangen in de mooie en fris ingerichte Kidsclub van het hotel met professionele kinderopvang voor verschillende leeftijden. In de Pyjama Club kunnen de kleintjes zelfs hun middagdutje doen. Willen ouders ’s avonds naar een fadoconcert of een romantische wandeling maken langs de Taag, dan wordt in het hotel een babysit geregeld. Voor een ontbijt, middag- of avondmaal kunnen ouders mét hun kinderen terecht in het M Bar Family Café, goed voor een ontbijt en voor smaakvolle huisgemaakte snacks.

Zonder zorgen met jong en oud genieten van Lissabon

Martinhal Lisbon Chiado is zeker geen budgethotel, maar een heerlijke plek om met het hele gezin te genieten van Lissabon tegen een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Of het nu met jonge kinderen is, of tieners; je gaat uitgerust op ontdekkingstocht in het karakteristieke Lissabon met zijn trappenstraatjes, pleintjes, restaurants en cafés. Bezoek het Oceanarium en het Poppenmuseum, of maak een ritje met Tram 28. De parken, heroïsche verhalen van ontdekkingsreizigers, boottochten over de Taag, surfmogelijkheden op de nabije stranden, maken Lissabon dé bestemmingn voor een onvergetelijke stedentrip voor het hele gezin.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.