Bos Fine Art in New York

Vanaf april zijn kunstenaars van Bos Fine Art ook te vinden in New York. We kunnen gebruik maken van één van de locaties van Portofino, een keten van beauty centers. In de zaak op de 56e straat in Midtown Manhattan gaat Bos Fine Art doorlopend de wanden gebruiken om werk van kunstenaars van Bos Fine Art te exposeren.

Tatjana Kunst (VS 1993) zal namens Bos Fine Art, het werk van de kunstenaars promoten.Tatjana studeerde aan de Maryland Institute College of Art en werkt als keramiste. Het adres is Portofino / Bos Fine Art, 48-50 West 56th Street, 2A New York.

 

Lees ook dit artikel: Sport & Vrije tijd in New York

 

Bos Fine Art Den Haag

Bos Fine Art organiseert sinds zomer 2017 exposities in Den Haag op de Korte Vijverberg 2. Afgelopen winter met een viertal onder de naam Exhibition Untitled TZT The Hague.

 

 

Bos Fine Art blijft Hofstadleverancier na deze serie exposities. Het programma voor de komende lente en zomer:

12 april – 29 april

TZT After party: Pim Piët en Anna Mikhailova “tuning in”. In de recente schilderijen van Pim Piët is het woord onderdeel geworden van het schilderij, net als de kleur, vorm, structuur en compositie. De schilderijen zijn een zoektocht naar een vorm van visuele poëzie en bespiegeling. Het ‘woord’ is taal en beeld ineen en creëert daarmee een ‘nieuwe’ vorm in ons bewustzijn. “tuning in” is een samenwerkingsproject met Anna Mikhailova.

17 mei – zondag 10 juni

TZT023 : Mirjam Berloth, Viktor Hulík & Cees Post, trio expositie

21 juni t/m zondag 15 juli

TZT024 : Christine Löw & Margriet van Engelen, duo expositie

19 juli t/m zondag 5 augustus

TZT025 : Katharina Fischborn & Bander van Ierland, duo expositie

9 augustus t/m zondag 26 augustus

TZT026 : Hans Roos, solo expositie

Bos Fine Art Lelystad

Na precies 30 jaar heeft Bos Fine Art Lelystad verlaten. Met veel plezier hebben we daar vanuit onze huisgalerie klanten uit de hele wereld, vooral Japan, mogen ontvangen. Naast het verplaatsten van onze activiteiten naar Den Haag en New York, gaan we ook privé verhuizen naar Den Haag. Het bezoek- en postadres is Korte Vijverberg 2 2513 AB Den Haag, naast het Mauritshuis.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.