VLM Airlines heropent de lijn Antwerpen-Birmingham

Een Fokker 50 van VLM Airlines vertrok vorige week om 12u40 vanop Antwerp Airport richting Birmingham, de tweede grootste stad van Groot-Brittannië. Hiermee is er opnieuw een dagelijkse verbinding tussen de Scheldestad en de Engelse West Midlands.

Bij VLM Airlines zijn in de ticketprijs een drankje en snack inbegrepen en mag iedere passagier ook een bagagestuk van max. 23 kg gratis inchecken. Op Antwerp Airport kunnen passagiers inchecken tot 20 minuten voor het voorziene vertrekuur van hun vlucht. Bovendien zijn de parkings van de luchthaven van Antwerpen heel wat goedkoper dan die van de grote Belgische luchthavens.

Zomerseizoen

Naar aanleiding van de start van het zomerseizoen werden ook een paar andere wijzigingen aan het vluchtprogramma aangebracht. Zo vertrekken de ochtendvluchten naar München en Maribor drie uur vroeger dan voorheen en wordt voortaan op weekdagen zowel ’s morgens als ‘s avonds van Antwerpen naar München gevlogen.

 

 

VLM Airlines biedt ook lijnvluchten aan van Antwerpen naar London City Airport (dagelijks 3 à 4 retourvluchten op weekdagen), Zurich (tweemaal daags op weekdagen) en Maribor (één keer per dag op weekdagen).

 

 

Bij VLM Airlines zijn meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt zes Fokker 50’s, die elk 50 passagiers kunnen vervoeren.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.