Planet Earth II in Concert met adembenemende beelden en live muziek

In vervolg op het succes van het veelgeprezen “Frozen Planet in Concert”, dat was geproduceerd in samenwerking met BBC Earth, debuteert Holland America Line “Planet Earth II in Concert” op bijna alle schepen in de vloot. Door de combinatie van live muziek met op de achtergrond prachtige beelden van de nieuwe prijswinnende BBC Earth televisieserie “Planet Earth II” worden gasten ondergedompeld in de meest spectaculaire landschappen en leefgebieden op aarde en komen ze oog in oog met de dieren op het scherm.

“Planet Earth II in Concert” wordt gepresenteerd via Holland America Line’s samenwerking met BBC Earth waarmee educatie van wereldklasse en entertainment aan boord gebracht wordt met behind-the-scenes films en live multimedia shows. Op speciale cruises worden door de televisieteams, die achter de schermen bij het programma werken, masterclasses gegeven.

Buitengewone reis

“Onze samenwerking met BBC Earth is een buitengewone reis naar alle hoeken van de aardbol geweest en we kunnen niet wachten onze gasten mee te nemen in de wereld van ‘Planet Earth II’ met dit geweldige nieuwe live concert,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Frozen Planet in Concert’ was één van onze meest populaire shows en ‘Planet Earth II’ is de perfecte toegift. Niemand anders toont het schouwspel van de natuur zoals BBC Earth dat doet.”

 

 

Tijdens “Planet Earth II in Concert’ staan gasten zij aan zij met acrobatische primaten in de jungle van Madagascar, racen ze langs jagende leeuwen in de afgelegen woestijnen van Namibië, bieden ze samen met een familie van pinguïns het hoofd aan stormachtige zeeën in de Zuidelijke Grote Oceaan en klappen ze mee met dansende grizzlyberen. Dit allemaal wordt begeleid door een live orkest dat de themamuziek van Oscar-winnaar Hans Zimmer en de originele muziek van Jacob Shea en Jasha Klebe van Bleeding Fingers Music speelt.

 

 

“Planet Earth II wordt uitgerold op de Eurodam, Koningsdam, Maasdam, Nieuw Amsterdam, Oosterdam, Rotterdam, Veendam, Westerdam en Zuiderdam. Eind april is het op al deze schepen te bewonderen.

Alaska in Concert

Schepen die in Alaska varen, tonen voor de rest van het seizoen “Alaska in Concert”. Deze show met exclusieve beelden van dieren in het wild in Alaska is vorig seizoen ontwikkeld. Voor het 70-jarig jubileum van Holland America Line naar Alaska lanceerde BBC Earth “Alaska in Concert”. Deze productie combineerde live muziek met op de achtergrond beelden van de BBC Earth televisieserie “Wild Alaska”. Het publiek ervaart de overgang van de vier seizoenen en ziet waarom dit gebied zowel meedogenloos als prachtig is.

BBC Show – World Stage Deck 2&3 Forward
Koningsdam – Holland America Line

In navolging op “Planet Earth II in Concert” en “Alaska in Concert” worden BBC Earth programma’s op iedere cruise in het theater vertoond. De 45 tot 60 minuten durende “Inside Earth” film gaat achter de schermen bij het maken van het BBC Earth beeldmateriaal. “Frozen Planet in Concert” zal als een tweede voorstelling te zien blijven zijn op langere cruises.

BBC Earth is een wereldwijd bekend merk dat publiek overal ter wereld uitnodigt zich te verbinden met de wonderen van ons universum. We brengen prachtige premium content, televisie en ervaringen naar de wereld via meerdere platforms inclusief BBC kanalen, live evenementen, digitale en sociale media, theater releases voor de bioscoop, films op groot scherm en consumentenproducten. We geloven dat het vieren en verbinden van onze wereld belangrijker is dan ooit en verder gaat dan natuur, wetenschap, ruimte en het menselijke ras. Samen met onze partners innoveren we continu om nieuwe verhalen en ervaringen te vinden om inzicht, beschaving en frisse perspectieven te brengen zodat we geïnspireerd worden om anders over onze wereld te denken en te voelen. BBC Earth is buiten het Verenigd Koninkrijk een commercieel en wereldwijd consumentenmerk geleid door BBC Worldwide.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.