Gaia Stubai – Mother Earth weer op de bühne in 2018

Op donderdag 1 februari vindt het spectaculaire succesverhaal GAIA – Mother Earth weer plaats in Neustift, in het Stubaidal. De beroemde directeur van het Tiroler Staatstheater, Enrique Gasa Valga, transformeert een skipiste in Milders/Neustift in een fantastisch openluchtspektakel vol dans, muziek en multimedia. In 2017 ontving de spectaculaire uitvoering van de show de “Tirol Touristica Award”.

Liefdesverklaring

“GAIA – Mother Earth, is een liefdesverklaring aan Tirol en het Stubaidal,” beschrijft Enrique Gasa Valga. “Ik ben heel blij dat de productie zo goed is ontvangen. Daarom zullen we het verhaal van GAIA in 2018 opnieuw vertellen. Toeschouwers moeten alles om zich heen even vergeten, daarom nemen we ze mee op een fantastische reis naar een andere wereld. Toeschouwers moeten herinneringen aan een onvergetelijke avond voor een lange tijd creëren.”

 

 

In juni 2017 ontving zowel het Tourismusverband Stubai Tirol als Algemeen Directeur Roland Volderauer voor de tweede keer de ‘Tirol Touristica Award’ van Tirol Werbung. Het winnen van de eerste prijs in de categorie ‘grootschalige evenementen’ beloont de mensen die verantwoordelijk zijn voor GAIA – Stubai Mother Earth, mede om hun innovatieve geest en toewijding. Tegelijkertijd is de prijs een stimulans om dezelfde lijn voort te zetten en het publiek een extra hoogtepunt met nog meer klasse te bieden op 1 februari 2018.

Vier scènes in één oogopslag

De belangrijkste boodschap om de natuur te beschermen en de vrijheid van elk individu te behouden, is in 2018 nog relevanter. GAIA, Mother Earth, gaat over Gaia die samen met haar zoon de strijd tegen haat en vernietiging van de aarde aangaat door middel van de kracht van liefde. De dans op het podium in de sneeuw, de 3D-projecties op de skipiste en de freestyle skishow vormen een totaalpakket van creatieve elementen. Vanuit alle standplaatsen en de nieuw gecreëerde zitplaatsen kan iedere toeschouwer van de show genieten met perfect zicht.

 

 

Met grote finesse en zijn briljante intuïtie slaagt Valga er zeker weer in de 2018 uitvoering tot een succes te brengen. Door de verschillende componenten als dansers, skiërs, acteurs, motorcrossers, boogschutters en ruiters wordt de indrukwekkende en sfeervolle show een onvergetelijk cultureel evenement tegen de achtergrond van de bergwereld in de Alpen. Voor gasten, bewoners, families, adrenaline fanatici, cultuurliefhebbers, idealisten: een ervaring voor iedereen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.