Ontdek de interactieve Schiphol wegwijzer van Delta

Op zoek naar een last-minute cadeau, een snelle koffie of de kortste route naar de lounge? Dankzij Delta Air Lines’ nieuwe interactieve kaart van Schiphol navigeren reizigers voortaan snel door de luchthaven. De wegwijzer is gratis beschikbaar via de bekroonde Fly Delta-app.

De Fly Delta app van Amerika’s toonaangevende luchtvaartmaatschappij werd in 2007 geïntroduceerd en geeft alle reisroutes en -plannen van reizigers overzichtelijk weer in de smartphone. Zo hebben zij snel toegang tot hun instapkaart, volgen ze de ingecheckte bagage en kunnen gemakkelijk hun weg vinden op luchthavens wereldwijd. En vanaf nu dus ook op Schiphol.

“Airport wayfinding is een toepassing waarmee Delta het reizen voor haar klanten gemakkelijker en aangenamer maakt”

Dat zegt Corneel Koster, Delta’s Senior Vice President Europa, Midden-Oosten, Afrika en India. “Of het nu gaat om het vinden van een eetgelegenheid, een last-minute cadeau of om de snelste route naar de gate te vinden, de interactieve wegwijzer verzekert onze passagiers van probleemloos navigeren op onze belangrijkste bestemmingen in Europa en daarbuiten.”

Handige toepassingen van de wegwijzer zijn onder andere:

 • Kaart met één click
  Luchthavenkaarten zijn eenvoudig te vinden in de Delta-app door te clicken op de luchthavencode of het nummer van de gate op de instapkaart. De functie werkt zelfs offline.
 • Tijdbesparende technologie
  Tijdverspillen aan het zoeken naar lounges, eetgelegenheden of de gate is verleden tijd. Reizigers kunnen in kaart brengen waar ze naartoe willen op Schiphol en zien hoe lang de wandeling duurt.
 • Verken de terminal
  De app brengt werkelijk alles dat Schiphol te bieden heeft binnen handbereik: van een last-minute cadeau tot een hapje-en-drankje met een medereiziger. De kaart herkent automatisch de locatie van de gebruiker. Een zoekterm als “koffie” volstaat om de routebeschrijving naar alle beschikbare cafés te krijgen.
 • Ook andere luchthavens
  De kaarten zijn beschikbaar voor veel Delta-luchthavens, waaronder Atlanta, Boston, Cincinnati, Washington Regan, Detroit, New York-JFK, Los Angeles, La Guardia, Londen Heathrow, Orlando, Minneapolis, Tokyo Narita, Seattle, San Francisco, Salt Lake City, Sao Paolo en Mexico City. Binnenkort volgen ook Parijs-CDG en Shanghai Pudong.

 

 

 

 

Met de bekroning tot ‘Best Airline-app’ door Global Traveler en met 4,8-sterren op iOS beoordeeld, is de Fly Delta-app gratis beschikbaar op alle Apple- en Android-apparaten.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.