KLM tekent een codeshare-overeenkomst met Widerøe

KLM en de Noorse luchtvaartmaatschappij Widerøe hebben bekendgemaakt dat zij een codeshare-overeenkomst hebben gesloten dat het wereldwijde routeaanbod van beide maatschappijen uitbreidt.
noorwegen-fjorden-skylift

Meer flexibiliteit

De twee luchtvaartmaatschappijen bieden nu gezamenlijke vluchten naar diverse bestemmingen in Noorwegen. Passagiers kunnen nu dus met dezelfde boeking aan boord van beide airlines reizen. Dankzij de nieuwe overeenkomst, die op 21 februari ingaat, bieden KLM en Widerøe hun klanten nieuwe reismogelijkheden en meer flexibiliteit dankzij een groter aantal bestemmingen, waaronder binnenlandse vluchten naar kleinere bestemmingen.

“We verheugen ons op de samenwerking met Widerøe, waarmee we ons Scandinavische netwerk versterken. In Widerøe hebben we een zeer betrouwbare partner gevonden, met wie we passagiers meer transferopties en een groter aantal bestemmingen in Noorwegen kunnen bieden”

KLM geeft een KL-code aan binnenlandse Widerøe-vluchten. Daarmee kunnen passagiers van over de hele wereld overstappen in Oslo, Trondheim of Bergen en op hetzelfde ticket doorreizen naar verschillende kleinere luchthavens binnen Noorwegen – zonder hun bagage opnieuw te hoeven inchecken.

Christian Skaug, Director Network & Pricing in Widerøe vertelt: “Widerøe werkt constant aan de verbetering van het vluchtaanbod voor onze klanten overal in Noorwegen. We hebben samenwerkingsverbanden met allerlei bedrijven en nu hebben we deze uitgebreid met KLM. We zijn blij dat we onze klanten dankzij het grote netwerk van KLM meer reisopties en meer bestemmingen kunnen aanbieden. Tegelijkertijd geeft onze samenwerking toeristen een nog betere toegang tot de regio’s van Noorwegen ”

 

 

Met ingang van 21 februari omvat de samenwerking de volgende routes:

  • Bergen (BGO) – Tromsø (TOS), Bodø (BOO), Kristiansund (KSU), Molde (MOL), Ålesund (AES) en Florø (FRO)
  • Trondheim (TRD) – Tromsø (TOS), Kristiansund (KSU) en Harstad / Narvik (EVE).
  • Oslo (OSL) – Florø (FRO), Ørsta / Volda (HOV), Leknes (LKN), Svolvær (SVJ), Stokmarknes (SKN), Mo i Rana (MQN)

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.