Goed voorbereid op winter-avontuur met het JAGO Jacket

Nu de winter volop aan de gang is, is het natuurlijk belangrijk om een goede jas te hebben. Een topkwaliteit winterjas van de beste materialen vind je bij JAGO Jacket. Deze jas beschermt niet alleen jou tegen weer en wind, maar is ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dankzij het speciale all weather textiel ventile ben je verzekerd van een verantwoorde aankoop, die de rest van je leven meegaat.

Met de hand gemaakt

Het met de hand gemaakte JAGO Jacket uit Engeland is geïnspireerd door een jas die meer dan 40 jaar lang, 3 verschillende eigenaren heeft beschermd en heel de wereld heeft rondgereisd. JAGO-jacks zijn ontworpen om jouw verhaal en avonturen te weerspiegelen, zonder hierbij functionaliteit te verliezen.

 

 

Eigendom

Oorspronkelijk was de jas eigendom van Andreas Geissberger, een fanatieke wintersporter, waarna het doorgegeven werd aan de vader van Alex, de founder van JAGO Jacket die het verder droeg op zijn reizen in de wildernissen en naar de metropolen van de wereld. Uiteindelijk werd de jas aan Alex zelf geschonken. Toen de jas verloren ging, besloot hij een soortgelijk item te ontwerpen. Het resultaat: het JAGO Jacket.

100% katoen

Wat maakt deze jas zo bijzonder? Het antwoord is ventile: 100% puur katoen, afkomstig van de beste 2% van de wereldwijde oogst. Eerder werd ventile verwerkt in de jassen van de Britse jachtpiloten tijdens de Tweede Wereldoorlog, om hen te beschermen tegen de vrieskou en de neerslag. Daarnaast droeg Sir Edmund Hillary een ventile-jack tijdens de allereerste beklimming van de Mount Everest. Vandaag de dag maakt de Britse Royal Air Force nog steeds gebruik van deze duurzame stof.

 

 

De weerbestendige prestatie van deze ongelooflijk duurzame stof is te danken aan het feit dat de tussenruimten worden vergroot wanneer ze in contact komen met vocht, waardoor de stof dicht gaat en zo de doorgang van water voorkomt. Hierdoor vormt het een uitstekende bescherming tegen wind, regen, sneeuw en kou. Erg geschikt voor de avontuurlijke reiziger!

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.