Nieuwe kleurrijke wandelsokken voor het voorjaar van 2018

Zoek je een goede wandelsok die kleurt bij je outdooroutfit, kijk dan eens naar donegal-socks. Hier vind je wandelsokken in alle kleuren van de regenboog. Ervaren hikers kiezen voor Donegal sokken omdat ze je voethuid drooghouden, zodat je geen last krijgt van huidirritaties en blaren.

Optimale mix

De Ierse sokken zijn gemaakt van 80% natuurlijke wol en 20% polyamide, een optimale mix waardoor ze duurzaam, waterafstotend en sneldrogend zijn. Dit materiaal voorkomt wrijving tussen wandelschoen en voet en zorgt voor een uitstekende isolatie.

 

 

Ambachtelijk gemaakt in Ierland

De kleurrijke sokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de noordwestkust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd.

 

 

De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.