De Air Transat seat sale is 5 januari van start gegaan

Ook bij Air Transat, de grootste vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada, kan je momenteel profiteren van voordelige tarieven. Dankzij de voordelige Air Transat Seat Sale, die 5 januari van start is gegaan loopt tot eind deze maand, genieten reizigers van nóg voordeligere retourtarieven richting Canada.

Vakantie plannen

Het is een uitgekozen moment om een mooie vakantie naar Canada te plannen en daar kennis te maken met één van de vele natuurlijke wonderen. Vlieg je op Vancouver of Calgary bezoek dan een van de nationale parken die zich in de Rocky Mountains bevinden. Bekende parken zijn Banff en Jasper National Park. 2 uur ten oosten van Calgary ontdek je het Dinosaur National Park. Een bijzonder nationaal park vol met dinosaurus geschiedenis in combinatie met een prachtige omgeving. Of ervaar het Noorderlicht wat je op veel plaatsen in heel Canada kunt zien. Voor veel reizigers echt een bucketlist item. Vanuit Toronto rijd je in 1,5 uur naar de wereldberoemde Niagarawatervallen, een niet te missen natuurspektakel. Voor wie de natuur aan de oostkust wil ervaren, is Algonquin National Park, op slechts een paar uurtjes ten noorden van Toronto, zeker de moeite waarde. Of ontdek bruisend Toronto tijdens een citytrip.

 

 

Seat Sale vanaf 5 januari

De zomerdienstregeling van Air Transat vanuit Amsterdam gaat van start op 19 april 2018. Air Transat biedt directe vluchten aan naar Calgary, Vancouver en Toronto met doorverbindingen naar Montreal. Met de voordelige Seat Sale, die loopt vanaf 5 januari tot en met 31 januari, kunnen reizigers al vanaf €400 retour naar Toronto vliegen vanuit Amsterdam en vanaf €595 naar Vancouver.

 

 

Dankzij deze gunstige retourtarieven van Air Transat worden reizen naar Canada nog toegankelijker voor de Nederlandse vakantieganger en bieden een mooie kans om de natuurlijke wonderen te ontdekken.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.