Boek een reis naar het zonnige Zuid-Frankrijk met de Zon-Thalys

Behoefte aan zon en warmte? Dan is het tijd om zomervakantie te plannen én boeken. Vanaf 30 juni tot en met 25 augustus ligt het zonnige zuiden aan je voeten dankzij de Zon-Thalys. In deze periode vertrekt elke zaterdag een trein naar steden als Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Tickets zijn beschikbaar vanaf 8 februari.

Binnen zeven uur in het zonnige zuiden

Lange ritten, files en peages, dat hoeft niet meer deze zomer. De vakantie begint al aan boord van de Zon-Thalys: comfortabel, ontspannen en betaalbaar. Standaard tickets boek je al vanaf €49 en Comfort vanaf €85. Het Premium tarief, inclusief het complete servicepakket zoals maaltijden geserveerd bij zitplaats, vanaf €129. De Zon-Thalys brengt reizigers vanuit Amsterdam in een kleine 6 uur naar Valence en in 7 uur naar Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Gratis wifiverbindingen en lekkere maaltijden in de Premium klasse zijn beschikbaar tijdens iedere rit. Lange ritten, files en peages, dat hoeft niet meer deze zomer. De vakantie begint al aan boord van de Zon-Thalys: comfortabel, ontspannen en betaalbaar. Standaard tickets boek je al vanaf €49 en Comfort vanaf €85. Het Premium tarief, inclusief het complete servicepakket zoals maaltijden geserveerd bij zitplaats, vanaf €129. De Zon-Thalys brengt reizigers vanuit Amsterdam in een kleine zes uur naar Valence en in 7 uur naar Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Gratis wifiverbindingen en lekkere maaltijden in de Premium klasse zijn beschikbaar tijdens iedere rit.

 

 

Speciaal voor de early birds: Sunshine-promotie

Early birds kunnen genieten van extra voordelen dankzij de Sunshine-promotie, waarmee een Premium-ticket beschikbaar is vanaf slechts €89*. Deze tickets kunnen geboekt worden vanaf 8 februari tot en met 14 februari. Autoverhuur Europcar en outdoor sport organisatie Kazaden maken de reis compleet. Reizigers van de Zon-Thalys kunnen namelijk profiteren van verschillende kortingen voor deze organisaties in de regio Provence-Alpes-Côte d’ Azur.

 

 

Tickets kunnen gereserveerd worden vanaf 8 februari op thalys.com, via de Thalys app, in de stations met een internationaal loket, bij de erkende reisbureaus of telefonisch op +31 302 300 23.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.