Alweer meer reiziger voor de Thalys

Voor de twaalfde achtereenvolgende maand ziet Thalys het aantal reizigers groeien. Sinds het begin van het jaar vervoerde Thalys in totaal 7,5% meer reizigers. In termen van omzet, die in het bijzonder werd ondersteund door een succesvolle Nederlandse route, registreert Thalys een groei van 11% ten opzichte van de periode januari – september 2016.

Thalys-trein

Nieuwe tarieven

Met de introductie van de nieuwe tarieven op 12 september (Standard, Comfort, Premium – eerste ritten op 10 december) ziet Thalys de toekomst rooskleurig tegemoet. De nieuwe tarieven spelen in op behoeften van vrijetijdsklanten die enerzijds gericht is op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en anderzijds op zakenreizigers die op zoek zijn naar waarde, frequentie en keuze.

 

 

Belangrijk doel

Thalys bereikte onlangs het belangrijke doel van 37% minder CO2-uitstoot onder de voorwaarden die zijn vastgelegd in het internationale Science Based Targets-programma.

 

 

“We zetten onze inspanningen verder voort voor een samenleving die zowel koolstofvrij als mobieler, meer open staat voor andere culturen en meer dynamisch is in termen van economische uitwisselingen. Alle doelstellingen zijn met elkaar verweven. Op die manier zullen we meerwaarde creëren, zowel op menselijk, economisch en milieuvriendelijk vlak”, aldus Agnès Ogier, CEO van Thalys.

 

Griet Lissens, Julien Laupêtre en de kinderen in Parijs voor vertrek.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.