Natuurwonderen Noord-Amerika beter bereikbaar voor rolstoelers

De spectaculaire natuur van Canada en de noordelijke staten van Amerika wordt deze zomer veel beter toegankelijk voor reizigers die een rolstoel gebruiken. WorldWide Campers breidt het camperaanbod uit met luxueuze, ruime campers van Fraserway die daarvoor speciaal zijn aangepast.

Groeiende vraag

WorldWide Campers en de Canadese camperverhuurder Fraserway komen daarmee tegemoet aan de groeiende vraag. Eerder al kwam Fraserway met een aangepaste camper uit de standaardklasse C die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en dat bleek een groot succes. De prachtige natuur in Canada en het noordelijk deel van de VS is namelijk heel goed bereikbaar over de weg en niet zelden zijn ook de kortere wandelpaden verhard en geschikt gemaakt voor rolstoelen. Hetzelfde geldt voor de kampeerplaatsen: in veel gevallen zijn die voorzien van asfalt of betonplaten. Ook de nationale parken zijn over het algemeen uitstekend rolstoeltoegankelijk, zeker in voorzieningen als de bezoekerscentra.

 

 

Nieuwe rolstoelcamper

De nieuwe rolstoelcamper is een Winnebago Vista LX 30T, een model uit de A-klasse. Deze camper heeft niet alleen een rolstoellift voor de toegang, maar ook de bestuurderscabine is gemakkelijker te bereiken en de leefruimte is groter dan in een aangepaste C-klasse-camper. Fraserway heeft deze aanpassingen gerealiseerd op basis van gebruikerservaringen.

 

 

De nieuwe camper is beschikbaar op drie verhuurlocaties van Fraserway in Canada. In het bergachtige westen zijn dat Vancouver en Calgary, van waaruit ook het noordwesten van Amerika kan worden bereist, mits de campers maar worden teruggebracht naar het beginpunt. In het oosten van Canada is de metropool Toronto een startpunt. Vanuit deze stad bereik je zo de Niagara Falls en de Amerikaanse staat New York. Een grote ronde langs New England, New Brunswick en Quebec behoort dan tot de mogelijkheden of zelfs een toer rondom de Grote Meren.

De camperwereld van WorldWide Campers

WorldWide Campers is een Nederlandse online camperverhuurder die samenwerkt met meer dan 30 camperverhuurders in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika en Europa. Vertrek vanuit Nederland is ook mogelijk. Op WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en het aanbod vergelijken. Ook geeft deze site uitgebreide informatie over de verhuurlocaties, campertypen, tarieven en verzekeringen. Bellen kan ook: op 030 6974964 zitten van maandag tot en met zaterdag ervaren medewerkers klaar voor inlichtingen en advies.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.