Vraag jouw e-visum voor Turkije goedkoop aan bij CT-visumdienst

Het slechte weer in Nederland zorgt ervoor dat steeds meer mensen een last-minute boeken naar een warme bestemming. Het liefste op slechts een paar uur vliegen. Een weekje genieten in Turkije van zon, zee en lekker eten klinkt bij velen als muziek in de oren.

Om een reis te boeken naar deze zonnige bestemming heb je niet veel nodig, in een uurtje tijd vind je al snel mooie aanbiedingen bij Nederlandse touroperators. Na het boeken moet je ook een visum aanvragen. CT-visumdienst helpt vakantiegangers graag met het goedkoop aanvragen van je visum naar Turkije.

Fijn vakantieland

Turkije is een fijn vakantieland als je met het hele gezin of met zijn tweetjes lekker weg wilt. Vermaak je in een van de all-inclusive resorts aan de Egeïsche kust met zwembaden, strand activiteiten en goed gevulde bufetten. Naast luieren en relaxen zorgen georganiseerde tripjes zoals een mountainbike tour door de bergen ervoor dat er voor iedereen genoeg te doen is.

 

 

E-visum Turkije

Het visum dat je nodig hebt voor Turkije kon je vroeg vroeger op het luchthaven van Turkije kopen. Tegenwoordig koop je dit, voor je reis, thuis op je computer of iPad. Bij CT-visumdienst kun je gemakkelijk en voordelig een e-visum voor Turkije online aanvragen.

 

 

Neem voor de zekerheid een printje mee op reis, maar nodig is dit niet want het e-visum is gekoppeld aan je paspoort nummer.

Betaalmogelijkheden van het e-visum

Een voordeel aan het online aanvragen van een e-visum bij CT-visumdienst is dat je gemakkelijk kunt betalen met iDeal en Mister Cash. Deze betalingsvormen zijn de meest gangbare betalingsvormen voor Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Op de website van CT-visumdienst staat stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen om je online visum aan te vragen.

Voorwaarden voor een e-visumaanvraag

Om een visum aan te vragen heb je een geldig identiteitskaart of een paspoort nodig. Het paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst in Turkije. Voor de identiteitskaart is de 6 maanden geldigheid niet van toepassing. Let erop dat je jouw visum maximaal 3 maanden van tevoren bestelt zodat je niet in de problemen komt op de luchthaven. Met een e-visum mag je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Daarna moet je het land verlaten. Kinderen en baby’s moeten ook in het bezit zijn van een e-visum willen zij naar Turkije reizen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.